Președintele României și-a lansat programul prezidențial, cu care încearcă să obțină al doilea mandat în noiembrie. Iohannis: „România din inimile noastre să devină realitate”

Președintele României și-a lansat programul prezidențial, cu care încearcă să obțină al doilea mandat în noiembrie. Iohannis: „România din inimile noastre să devină realitate”
foto: Facebook

Klaus Iohannis, președinte în funcție și candidat pentru un al doilea mandat la alegerile din noiembrie, și-a lansat programul prezidențial, un „document strategic”, care „oferă la întrebări esenţiale, precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge”.

„După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România.

Dragi români,

Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României.

Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Știu care sunt pașii de urmat și voi aduce alături de mine toate partidele și pe toți oamenii onești pentru a construi România normală!

Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge.

Vă invit să citiți Programul meu Prezidențial și să urmăriți, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!”, a scris, miercuri dimineață, președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe