Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Traian Băsescu, interzis în noul partid format de PNL și PDL (VIDEO)

Președintele Traian Băsescu, interzis în noul partid format de PNL și PDL (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 22 Iul 2014, 16:34
Președintele Traian Băsescu, interzis în noul partid format de PNL și PDL (VIDEO) Foto: evz.ro Politică

Bombă în statutul noului partid care se va forma din PNL şi PDL! Jurnaliştii de la stiripesurse.ro scriu că în şedinţa Delegației Permanente a PNL, senatorul Sorin Roșca Stănescu a cerut. modificarea prevederii care face referire la faptul că din forurile de conducere ale viitorului partid vor face parte foștii președinți ai PNL și PDL. Şi asta pentru că Traian Băsescu, care a fost președinte al PD, este doar suspendat din partid, nu președinte demisionar.

Senatorul Sorin Roșca Stănescu a cerut în cadrul Delegaţiei Permanente a formaţiunii, modificarea prevederii idn statut care face referire la faptul că. din forurile de conducere ale viitorului partid vor face parte foștii președinți ai PNL și PDL.

Problema, spun ziariştii de la stiripesurse.ro, ar fi la Traian Băsescu, care a fost președinte al PD, înainte de a merge la Cotroceni și este doar suspendat din partid, nu președinte demisionar. Cei din conducerea Partidului Naţional Liberal i-au spus lui Sorin Roşca Stănescu că oricum trebuie aprobare pentru oricine care vrea să se înscrie în formaţiune.

Nu numai că este reglementat așa, dar mai mult, ca o prevedere suplimentară şi anume că oricine care nu este membru al partidului nu o poate face decât cu aprobare.

Liderul PDL a spus însă că prevederea nu îl vizează pe Traian Băsescu.

În ședința Delegației Permanente a PNL s-a pus și problema denumirii viitoarei alianțe. Liberalii nu prea sunt de acord ca alianța electorală să se numească PNL-PDL pentru că "ar fi greu de strigat".

Traian Băsescu, interzis în noul partid format de PNL și PDL


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu