Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, taxat pentru că și-a citit discursul de la lansarea candidaturii de pe prompter

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, taxat pentru că și-a citit discursul de la lansarea candidaturii de pe prompter

Un articol de: - 28 Sep 2014, 15:11
Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, taxat pentru că și-a citit discursul de la lansarea candidaturii de pe prompter Politică

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, cunoscut drept ”scump la vorbă”, a fost taxat de presă pentru că discursul de la lansarea candidaturii sale a fost de altfel citit de pe un prompter.

Astfel, cu un discurs lipsit de spontaneitate, editorialistul Gândul Lelia Munteanu a scris că să fii scump și la idei ”devine de-a dreptul falimentar.


”În faţa unei mulţimi de zeci de mii de oameni, Klaus Werner Iohannis şi-a citit discursul de pe prompter. Şi ce-i cu asta? veţi întreba. În principiu n-ar fi nimic, şi Obama e mare prompterist. Numai că a citi pe prompter e o tehnică, pe care trebuie s-o stăpâneşti, ca să-i poţi adăuga apoi un erzaţ de carismă. E greu să convingi lansând sloganul ”România lucrului bine făcut”, în timp ce priveşti fix în stânga, concentrat să urmăreşti literele, iar în pauza dintre fraze să arborezi rânjetul motanului de Cheshire”, scrie Munteanu. 

Iohannis, candidatul din partea dreptei cu cea mai bună clasare în sondaje, era așteptat cu un discurs succint și memorabil.

”Orientat spre prompter, candidatul creştin liberalilor - (creştin liberali? hm!) - s-a lansat spre preşedinţie cu un discurs fără substanţă, care n-a reuşit să vibreze decât aerul din faţa microfonului”, mai apreciază Lelia Munteanu.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   ACL