Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primar PSD, supărat de cum au votat românii: "Le faci piaţă, le faci pod, le faci SPA şi îţi bagă cuţitul în spate" (VIDEO)

Primar PSD, supărat de cum au votat românii: "Le faci piaţă, le faci pod, le faci SPA şi îţi bagă cuţitul în spate" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 28 Mai 2019, 21:55
Primar PSD, supărat de cum au votat românii: "Le faci piaţă, le faci pod, le faci SPA şi îţi bagă cuţitul în spate" (VIDEO) Foto: Ten TV Politică

PSD-ul îşi dă din nou arama pe faţă şi arată ce înţeleg ei din relaţia cu electoratul! După deputatul Cătălin Rădulescu care le-a cerut medicilor să dea înapoi salariile pentru că nu au votat PSD, acum primarul din Lugoj vine, la rândul său, cu declaraţii greu de catalogat.

Primarul PSD de Lugoj, Francisc Boldea, a avut o reacţie nervoasă după ce a fost abia pe locul 3 după PNL şi USR şi şi-a acuzat electoratul că l-a înjunghiat pe la spate după câteva lucruri au făcut pentru ei.

"Alegerile care au fost ieri (n.r. duminică) mi-au demonstrat un lucru dezamăgitor şi o spun direct, ca persoană fizică. Poţi să le faci de toate oamenilor. Să îţi rişti sănătatea, viaţa, să te expui, să nu răspunzi la toate caricaturile şi toate care-s scrise de oameni care în viaţa lor nu au făcut nimic şi să te trezeşti la urmă cu cuţitul în spate”, a spus Boldea, care a dat şi exemple concrete, într-un interviu pentru televiziunea locală Ten TV.

"Le faci piaţă (n.r. în jurul căreia străzile sunt pline de gropi), le faci pod (n.r. inaccesibil persoanelor cu dizabilităţi), le faci sală de fitness, le faci parcuri, le faci SPA (n.r. inaugurat în campania electorală din 2016 şi încă nefuncţional), le faci ştrandul cu şase bazine (n.r. deschis după cinci ani de lucrări, doar pentru vizitare, cu trei zile înainte de alegeri), le faci toate. Te lupţi patru ani cu opoziţia, ca ieri să te trezeşti la vot că se votează cu opoziţia. Te lupţi la Bucureşti, şi am făcut n drumuri pentru Militari, ca să aibă drumuri de acces şi la urmă îţi bagă cuţitul în spate”, a mai spus Boldea, conform Adevărul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acesta nu s-a lăsat şi a continuat exemplele chiar şi din cartierul în care locuieşte.

"Chiar şi la mine în cartier, nu aveau drumuri asfaltate, nu aveau apă, nu aveau canal, curentul nu era. Toate le-am făcut pentru ei. Nu mai vorbesc de penticostalii care sunt în Balta Lată. Le-am făcut parcare, le-am făcut parc, le-am făcut elemente de joacă, le-am făcut drumurile, trotuarele. Şi la sfârşitul mulţamul e să îţi bage cuţitul în spate. Nu e important să faci în Lugoj, ci important e să înjuri, să critici, şi atunci lumea vrea sânge”, a completat Boldea.

Francisc Boldea a mai arătat că în Lugoj, PSD a pierdut alegerile pe fondul apariţiei Pro România şi a prezenţei mari la vot. Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

'Noi nu am avut decât 3.800 de voturi la alegerile din 2014, când am fost trei partide. Acum am făcut 2.560, dar a făcut Pro România 1.240. Suma lor este egală cu cea de atunci. Lumea confundă. Unii ţin cu Ponta, unii cu PSD-ul. Suma este egală, dar au fost numai 10.000 de oameni la vot. Acum au fost 17.000, iar cei care au venit în plus nu au venit pentru noi, ci au ţinut cu cei care toată ziua sunt pe Facebook, înjură, critică. Dacă asta este concepţia, noi ne supunem votului”, a mai declarat Francisc Boldea.
 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Stiri Lugoj