Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PMB: Proiectul Splaiul Independenței - Ciurel are finanțarea asigurată. Problemele tehnice au fost rezolvate

PMB: Proiectul Splaiul Independenței - Ciurel are finanțarea asigurată. Problemele tehnice au fost rezolvate

Un articol de: B1.ro - 23 Apr 2018, 18:29
PMB: Proiectul Splaiul Independenței - Ciurel are finanțarea asigurată. Problemele tehnice au fost rezolvate Foto: sfin.ro Politică

Primăria Municipiului București a anunțat reluarea proiectului “Penetrație Splaiul Independenței-Ciurel-Autostrada Bucuresti – Pitești”, proiect demarat în urmă cu mai mulți ani, dar blocat din perioada vechii administrații. 

La nivelul PMB s-a constituit un grup de lucru care a revizuit întregul proiect, plățile restante către constructor, au fost efectuate și s-au prevăzut bani în buget pentru ca lucrările să poată continua. 
In acest momen,t PMB a obtinut avizul de la Ministerul Culturii privind descarcarea arheologica, iar constructorul a inceput lucrarile la canalizarea pluviala si alimentare cu apa, dar si la noul traseu al conductelor de apa industriala Cet Grozavesti. De asemenea, s-a semnat incredintarea catre ENEL pentru relocarea si devierea retelelor electrice din zona.

În plus, s-a stabilit un nou traseu in imediata vecinatate, minim invaziv in privinta exproprierilor si implicit a costurilor acestora.

Nodul suprateran "Virtutii" este compus din podul hobanat care traverseaza raul Dambovita si o serie de pasaje denivelate care asigura traversarea bulevardului Virtutii si conexiunile acestuia cu directiile principale de mers - Splaiul Independentei - Autostrada A1. Podul hobanat este realizat in proportie de aproximativ 85,5%, in timp ce intregul tronson Nod rutier "Virtutii" este realizat in procent de 58%.

Termenul estimat de constructor pentru finalizarea nodului rutier este noiembrie 2018.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   Primaria Municipiului Bucuresti