Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primăria Sectorului 1 a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație. Dan Tudorache: Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet (FOTO)

Primăria Sectorului 1 a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație. Dan Tudorache: Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet (FOTO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 12 Iul 2020, 16:36
Primăria Sectorului 1 a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație. Dan Tudorache: Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet (FOTO) Galerie foto (2) Politică

Primăria Sectorului 1 a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu apartură de ultimă generație, iar Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet. Dan Tudorache: În 3 ani și jumătate, au fost înființate alte 23 de noi specialități medicale

Primăria Sectorului 1 al Capitalei a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație, iar primarul Dan Tudorache a precizat că Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet, potrivit comunicatului de presă transmis de instituție.

Astfel, celor două ecografe și mamografului cu tomosinteză li se adaugă acum un CT și un RMN, ambele de ultimă generație, pentru a oferi locuitorilor Sectorului 1 servicii medicale complete de cea mai bună calitate, scrie sursa citată.

Toate serviciile oferite de Complexul Multifuncțional Caraiman sunt gratuite pentru toți locuitorii Sectorului 1, indiferent de venitul acestora. Centrul mai deține un sistem de telemedicină, unic în România. În prezent, de serviciile medicale ale complexului beneficiază aproximativ 60.000 de persoane, se mai arată în comunicat.

„Le mulțumesc colegilor de la Complexul Multifuncțional Caraiman, pentru tot efortul personalului, care face ca serviciile oferite locuitorilor să se ridice la cele mai înalte standarde. În 3 ani și jumătate, au fost înființate alte 23 de noi specialități medicale”, a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Citeşte mai multe despre:   Dan Tudorache