Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primarul Daniel Băluță a vorbit cu vârstnicii aflați în grija DGASPC Sector 4 despre vaccinarea anti-COVID-19: Vaccinul e singura soluție viabilă pentru a ne proteja (VIDEO)

Primarul Daniel Băluță a vorbit cu vârstnicii aflați în grija DGASPC Sector 4 despre vaccinarea anti-COVID-19: Vaccinul e singura soluție viabilă pentru a ne proteja (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 19 Ian 2021, 17:37
Primarul Daniel Băluță a vorbit cu vârstnicii aflați în grija DGASPC Sector 4 despre vaccinarea anti-COVID-19: Vaccinul e singura soluție viabilă pentru a ne proteja (VIDEO) Politică

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a început marți o campanie de informare în rândul vârstnicilor aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 despre beneficiile vaccinării anti-COVID-19. Primarul vrea să se asigure astfel că toți cei care locuiesc aici și care până acum nu și-au dat acordul pentru vaccinare cunosc beneficiile serului, astfel încât să ia o decizie în cunoștință de cauză.

O primă întâlnire, în sistem online, a avut loc chiar marți. Băluță a discutat cu vârstnicii despre șansa pe care o avem de a pune punct pandemiei de coronavirus și de a reveni la o viață normală, fără riscuri pentru sănătatea noastră. Primarul a discutat și cu cei care s-au vaccinat deja și a vrut să știe dacă aceștia au avut reacții adverse.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Sunt luni de zile de când așteptăm o soluție care să ne aducă înapoi la normalitate. Și aceasta a venit! Vaccinurile sunt acum disponibile și în România, așa că avem speranță! Trebuie să le privim cu încredere, să urmăm sfaturile medicilor și să ne vaccinăm într-un număr cât mai mare. Le-am transmis vârsticilor aflați în grija DGASPC Sector 4 toată susținerea mea și totodată, le-am explicat faptul că eu și soția mea deja ne-am vaccinat și că părinții mei sunt și ei înscriși în acest proces. Este foarte important să înțelegem faptul că vaccinul este singura soluție viabilă pentru a ne proteja”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, care e de profesie chiar medic.

În prima zi a etapei a doua a campaniei de vaccinare au fost imunizați 34 de vârstnici din Centrul Medical “Sfântul Andrei”, aflat în subordinea DGASPC Sector 4. Vaccinarea s-a făcut de către o echipă mobilă, coordonată de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.
 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Baluta,   campanie vaccinare,   vaccin anti-COVID-19,   DGASPC Sector 4