Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primarul Daniel Băluță: Deși în 2016 o numeam o tumoră, Piața Sudului și-a recăpătat strălucirea și e extrem de importantă pentru Sectorul 4. Nu mai există prostituție și trafic de țigări și droguri (VIDEO)

Primarul Daniel Băluță: Deși în 2016 o numeam o tumoră, Piața Sudului și-a recăpătat strălucirea și e extrem de importantă pentru Sectorul 4. Nu mai există prostituție și trafic de țigări și droguri (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 13 Aug 2020, 23:43
Primarul Daniel Băluță: Deși în 2016 o numeam o tumoră, Piața Sudului și-a recăpătat strălucirea și e extrem de importantă pentru Sectorul 4. Nu mai există prostituție și trafic de țigări și droguri (VIDEO) Politică

Primarul Daniel Băluță a subliniat, joi seară, în direct pe B1 TV, că Piața Reșița reprezintă astăzi „un punct extrem de important pentru Sectorul 4”, unde nu mai există trafic de droguri, de țigări și nici prostituție. De altfel, o serie de statistici publicate de Poliția Capitalei arată că Sectorul 4 se numără printre cele mai sigure comunități din București, cu o scădere a coeficientului de criminalitate în ultimii cinci ani de peste 17%.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Piața Sudului și-a recăpătat strălucirea și e extrem de importantă pentru Sectorul 4, spune primarul Daniel Băluță


 

„Piața Sudului era mult mai rău decât era în acest moment Piața Reșița. Piața Sudului era o tumoră, o numeam în anul 2016, astăzi Piața Sudului reprezintă un punct extrem de important pentru Sectorul 4, și-a recăpătat strălucirea și denotă faptul că rezultatele activității noastre se văd. Nu mai există trafic de droguri, nu mai există trafic de țigări, nu mai există prostituție. Toate aceste lucruri au fost eradicate”, a declarat Daniel Băluță, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Edilul a comentat faptul că, în urmă cu două săptămâni, procurorii DIICOT au destructurat o rețea de trafic de țigări și droguri la Piața Reșița. Cu această ocazie, primarul Sectorului 4 a explicat că, „chiar dacă este un moment poate un pic neplăcut pentru Poliția Română, vreau să apreciez că, cel puțin în privința activității pe care Poliția națională a întreprins-o în ultimele luni în Sectorul 4, am simțit într-adevăr o implicare intensă, astfel încât unul dintre focarele importante pe care le-am avut în Sectorul 4 – focare de trafic de droguri, trafic de țigări, prostituție – a fost eradicat împreună cu poliția”.

Întrebat dacă știe cine administra Piața Reșița, Daniel Băluță a răspuns: „Din nefericire, știm exact despre ce este vorba, știm exact a cui este această piață și vreau să informez, pe această cale, pe toți locuitorii Sectorului 4 că în cel mai scurt timp această piață va reveni municipalității, pentru că justiția, într-o primă fază, deja s-a pronunțat în această privință. Piața aparține locuitorilor Bucureștiului și ai Sectorului 4”.
 

Piața Progresul a trecut și ea printr-o adevărată transformare


 

În doar câteva luni, Piața Progresul a devenit una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din București, grație unei investiții de peste 12,82 milioane de lei. Complet renovată, cu spații comerciale modernizate, piața oferă acum condiții civilizate atât pentru comercianți, cât și pentru locuitorii Sectorului 4 și nu numai, care se aprovizionează din acest loc.

„Cred că am demonstrat în acești 4 ani că se poate. Acesta a fost motto-ul nostru – „Hai că se poate!”. Putem să facem infrastructură, educație, putem să construim spitale, să facem tot ceea ce este necesar pentru oameni, dacă ne dorim și muncim pentru aceste lucruri. Iar rezultatele se văd și nu pot fi contestate. Toate proprietățile oamenilor din sectorul 4 au crescut ca valoare, gradul de bunăstare al acestora este mai bun, investițiile în educație pe care le-am implementat ne-au făcut să fim pentru al doilea an consecutiv printre primele UAT-uri din România în care rata de promovabilitate la BAC a crescut, am investit în domeniul sanitar, am investit în infrastructură. Aceste investiții se corelează cu siguranța pe care oamenii au dezvoltat-o aici în Sectorul 4, astfel încât pentru ultimii 5 ani sesizăm o scădere a criminalității cu 17 procente”, afirma primarul Daniel Băluță, în debutul lunii iulie.

  Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Baluta,   Sectorul 4