Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Se înmulțumesc contestatarii lui Dragnea din PSD. Primarul Brăilei: "Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine”

Se înmulțumesc contestatarii lui Dragnea din PSD. Primarul Brăilei: "Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine”

Un articol de: Sebastian Pricop - 26 Mai 2019, 22:40
Se înmulțumesc contestatarii lui Dragnea din PSD. Primarul Brăilei: "Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine” Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Politică

După baronul de Vrancea, Marian Oprișan, un nou lider local din PSD solicită demisia lui Liviu Dragnea ca urmare a scorului slab înregistrat la alegerile parlamentare. Este vorba de primarul de Brăila, Marian Dragomir.

"Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine, care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. Eu i-am solicitat demisia lui Dragnea încă din septembrie 2018, în repetate rânduri, pentru că a reuşit să aducă ostilitate unui partid întreg prin măsurile pe care le-a luat. Astăzi nu a fost neapărat un vot împotriva PSD, ci un vot împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Din păcate, prin măsurile pe care le-a luat, prin faptul că s-a vorbit doar de legile justiţiei, a ostilizat întreaga populaţie a României. Lucrul acesta noi l-am menţionat în nenumărate rânduri, inclusiv la conferinţa de alegeri care a avut loc la Brăila şi am avut un mesaj foarte tranşant şi atunci şi acum am la fel", a declarat, pentru Agerpres, Marian Dragomir.

Primarul Brăilei a mai adăugat că dacă Liviu Dragnea făcea un pas în spate în septembrie 2018, alta ar fi fost situaţia la aceste alegeri şi că opinia sa este împărtăşită de foarte mulţi membri ai PSD Brăila. 

"Dacă făcea de atunci un pas în spate, situaţia de la aceste alegeri nu era cea de acum. Toate realizările primarilor, indiferent dacă vorbim despre un municipiu sau comună, au fost puse în umbră de singura temă care s-a abordat în această perioadă, legile justiţiei. Eu consider că preşedintele PSD trebuie să fie un om responsabil, care să înţeleagă ce vor românii de la partidul pe care îl conduce temporar, să fie un om care să aibă capacitatea economică de a lua măsuri bune, astfel încât să avem creştere economică şi să vorbim despre realizările noastre, care nu trebuie puse în umbră de legile justiţiei şi problemele unei persoane. Este opinia mea personală, pe care am spus-o de foarte multe ori, dar care este agreată de foarte mulţi membri ai PSD Brăila", a concluzionat primarul Marian Dragomir.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Stiri Braila