Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primarul din Calafat și-a mințit consilierii că nu mai candidează ca să îi voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)

Primarul din Calafat și-a mințit consilierii că nu mai candidează ca să îi voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)

Un articol de: Catinca Giosanu - 01 Aug 2020, 20:18

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Politică

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, județul Dolj, a recunoscut faptul că și-a mințit consilierii democrați, precum și pe cei liberali, că nu va mai candida anul acesta la primăria orașului ca să îi determine să voteze un proiect de infrastructură în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât 3 milioane de euro.

 

 

Primarul orașului Calafat susține că și-a mințit consilierii că nu mai candidează la primărie ca să îi voteze un proiect de anvergură

 

 

Potrivit primelor informații, se pare că respectivul proiect era finanțat de Compania Națională de Investiții, însă pentru a obține finanțarea vizată trebuia, mai întâi, ca acesta să fie votat de către membrii Consiliului Local. Pentru a fi convingător, primarul PSD a declarat public că nu mai este interesat de primărie și că îi va susține pe consilierii Paridului Social Democrat, care aveau majoritate.

”Sunt fericit, pentru că acum pe ultima sută de metri, în ultimele două luni ale mandatului meu de primar am reușit să determin consilierii locali să îmi aprobe încă un proiect.”, a afirmat edilul, bucuros că a reușit să-și ducă la capăt planul bine stabilit.

”Este vorba despre modernizarea bulevardului Horia, Cloșca și Crișan. Ca să realizez acest lucru, am fost nevoit să-i mint pe consilieri că mă voi retrage din lupta pentru primăria municipiului Calafat. I-am mințit pe fiecare dintre ei, pe membrii PNL și pe membrii PSD că-i voi susține, pentru ca să pot trece de comisiile care erau coordonate de Partidul Național Liberal și materialele să fie introduse pe ordinea de zi”, a recunoscut primarul Lucian Ciobanu.

 A adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc. Când s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplăcută surpriză

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

Lucian Ciobanu:  Îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru

 

 

La scurt timp după ce și-a văzut visul împlinit cu ochii, primarul din Calafat și-a cerut scuze localnicilor pentru minciună. Edilul a realizat o înregistrare video pe care a publicat-o pe contul său de Facebook. În mesajul transmis cetățenilor din municipiul Calafat, social-democratul a enumerat toate proiectele care i-au fost blocate în consiliu și finanțările pe care le-a pierdut, după care și-a cerut scuze, mărturisind că i-a mințit, cumva tot în interesul lor. Asta, pentru că, până la urmă, tot ei vor beneficia de lucrările executate pe raza localității.

”Încă o dată îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru, dar numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Un primar poate să facă numai ceea ce vrea Consiliul Local”, a mai spus Lucian Ciobanu.

”De asemenea, i-am mințit membrii PSD că voi fi alături de ei pentru că, în momentul de față, ei realizează majoritatea în consiliul local și, astfel, i-am determinat să voteze proiectul de hotărâre privind modernizarea Bulevardului Horia, Cloșca și Crișan”, a explicat controversatul lider social democrat.

 

 

Primarul PSD din Calafat a câştigat 2,4 miliarde lei vechi la pariuri

 

 

Edilul din Calafat are noroc cu carul! Dacă acum a reușit să îi păcălească foarte ușor pe consilierii săi pentru a-i vota un proiect de mare anvergură, în urmă cu ceva timp, acesta a câștigat o sumă importantă de bani la pariuri sportive.

Lucian Ciobanu, primarul social-democrat din Calafat, a devenit vedetă în presa locală, după ce s-a aflat că a câştigat la pariuri suma de 2,4 miliarde lei vechi.

Cu gândul la suma mare de bani încasată de edil, un jurnalist de la Ziarul de Calafat i-a dedicat politicianului un adevărat omagiu, care merită redat integral:

“Ca Lucian Ciobanu , primarul Calafatului este un om norocos nu mai este un secret pentru nimeni in micul oras de la malul Dunarii. El a demonstrat insa ca este si un excelent primar , cota sa de incredere dupa primele luni de mandat fiind una nemaiantalnita. Iata insa ca nici norocul nu l-a parasit si azi acesta a castigat 2,4 miliarde lei vechi la pariuri sportive pe bilete de 40 de lei. Acest castig este unic in zona Calafatului reprezentand un nou record. Cu un asa primar care nu este numai bun gospodar dar si foarte norocos , perspectivele Calafatului nu pot fi decat stralucite.”, este mesajul publicat de Ziarul de Calafat.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Dolj,   candidati la primarie