Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primarul Emil Boc anunță începerea lucrărilor la Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor. Investiția se va întinde pe aproape 213 mii de metri pătrați și va fi finanțată din fonduri europene (FOTO)

Primarul Emil Boc anunță începerea lucrărilor la Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor. Investiția se va întinde pe aproape 213 mii de metri pătrați și va fi finanțată din fonduri europene (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 22 Iul 2019, 10:38
Politică

Emil Boc, primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că vor începe lucrările pentru Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor, care se va întinde pe peste 213 mii de metri pătrați și a cărei valoare totală se apropie de 23 de milioane de lei.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

„Parcul va dispune de facilități pentru persoane cu dizabilități, locuri de parcare și iluminat nocturn în parcări și pe aleea principală. De asemenea, sunt prevăzute și parcări pentru biciclete și stații de încarcare pentru biciclete si trotinete electrice.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

Principalele lucrări pentru realizarea proiectului sunt: plantarea vegetației, lucrări de relocare/protecție a utilităților și asigurarea utilităților necesare obiectivului”, a anunțat Emil Boc, luni dimineață, printr-o postare pe Facebook.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Așadar, valoarea totală a investiției este de 22,86 de milioane de lei, dintre care 21,63 de milioane vor fi asigurați din fonduri europene nerambursabile.

Parcul va dispune de mai multe categorii de spații: plantații pentru stabilizarea solului, masive de arbori și zone de poiană, zone decorative pentru activitatea densă - zone de interes cu mobilier urban, zonă de taluzuri - arbuști târâtori, graminée decorative și arbuști decorativi, zona de grădină urbană și, nu în ultimul rând, zona cu facilități sportive.

„Prin realizarea proiectului Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor, municipalitatea urmărește îmbunătățirea mediului urban, revitalizarea municipiului, regenerarea și decontaminarea zonelor de reconversie, reducerea poluării aerului și promovarea măsurilor de reducere a zgomotului”, mai arată postarea edilului.     

 

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   Cluj-Napoca
 
 
 
Loading...