Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, atacă DUR Guvernul: 'Asistăm la o revenire la o formă de feudalism bugetar'

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, atacă DUR Guvernul: 'Asistăm la o revenire la o formă de feudalism bugetar'

Un articol de: B1.ro - 22 Aug 2019, 14:05
Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, atacă DUR Guvernul: 'Asistăm la o revenire la o formă de feudalism bugetar' Politică

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea și președinte PNL Bihor  critică dur Guvernul pentru rectificarea bugetară și arată că nu s-au dat banii promiși administrațiilor locale.

"Am constatat, în urma rectificării bugetare, că Guvernul nu a reîntregit sumele pe care administrația publică le-a pierdut la începutul acestui an, când s-a aprobat bugetul, așa cum s-a angajat în întâlnirile cu Asociația Municipiilor.

ULTIMA ORĂ! "ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE". ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Ceea ce a făcut este un surogat de rectificare de buget, care nu face decât să perpetueze gravele probleme pe care Guvernul le-a generat în raport cu administrația publică: impredictibilitatea bugetară din 6 în 6 luni, practic se improvizează, de 3 ani de zile nu există o regulă după care să lucrăm, suntem în permanență niște pompieri care stingem incendiile bugetare declanșate de Guvern.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ...

Practic asistăm la o revenire la o formă de feudalism bugetar. Dacă până acum erau niște reguli clare, știai pe ce te poți baza, câți bani îți vin, acum această prevedere din rectificarea bugetară ne duce la un Guvern „înțelept”, care la final de an va împărți banii după criterii neștiute de nimeni, iar dacă la final de an ești găsit cu ceva bani s-ar putea să ți-i și ia.", spune Bolojan.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ilie Bolojan,   Stiri Oradea