Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - două versuri din Macedonschi, patru versuri de Vlahuță (VIDEO)

Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - două versuri din Macedonschi, patru versuri de Vlahuță (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mai 2017, 12:01
Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - două versuri din Macedonschi, patru versuri de Vlahuță (VIDEO) Politică

Primarul Timișoarei se vrea a fi un artist desăvârșit. Nicolae Robu s-a dat în stambă cântând la chitară și voce  de ziua sa.

După un discurs de câteva minute în care a povestit semnificația piesei, edilul orașului de pe Bega și-a început recitalul: 2 versuri din Macedonschi, 4 versuri de Vlahuță.

Mândru de calitățile sale, Robu a vrut să dedice mnelodia tuturor timișorenilor, așa că a postat filmulețul pe Facebook.

Primul artist al Timișoarei! Cântarea primarul Robu: Le-a dedicat cetățenilor, de ziua sa, o melodie inedită - 2 versuri din Macedonschi, 4 versuri de Vlahuță

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Robu,   primar,   Stiri Timisoara