Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Probleme la înlocuirea și suplimentarea delegaților din secțiile de votare. Premierul Ludovic Orban reclamă „viteza foarte lentă de reacție a BEC” (VIDEO)

Probleme la înlocuirea și suplimentarea delegaților din secțiile de votare. Premierul Ludovic Orban reclamă „viteza foarte lentă de reacție a BEC” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 09 Noi 2019, 15:34
Politică

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, acuză lentoarea cu care Biroul Electoral Central reacționează în înlocuirea de delegați de la secțiile de votare, respectiv în suplimentarea lor, având în vedere numărul mare de cereri făcute în acest sens.

„Au apărut mici situații, mi-a spus domnul ministru, legat de viteza foarte lentă de reacție a Biroului Electoral în cursul zilei de ieri în cazul înlocuirilor de delegați la secțiile de votare, respectiv a suplimentărilor de delegați la secțiile de votare în care, neavând decât două ședințe Biroul Electoral pentru secții din străinătate, a aprobat foarte târziu solicitările de înlocuire. Azi au fost în jur de 130 de cereri de înlocuire și cam tot atâtea, 113 dacă țin bine minte de suplimentare. Astăzi sunt o sută de cereri de suplimentare, care sperăm să fie aprobate cât mai repede pentru a asigura personalul necesar derulării în bune condiții la nivelul fiecărui birou electoral de secție de votare”, a declarat Orban, în prezența lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, care a precizat că situația poate fi rezolvată doar de BEC, și nu de instituția pe care o conduce el.

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL
 
Loading...