Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Propaganda rusă, odă ca pe vremea comunismului pentru Ana Birchall pe care o numesc probabil viitorul premier (FOTO)

Propaganda rusă, odă ca pe vremea comunismului pentru Ana Birchall pe care o numesc probabil viitorul premier (FOTO)

Un articol de: - 15 Iun 2017, 12:18
Propaganda rusă, odă ca pe vremea comunismului pentru Ana Birchall pe care o numesc probabil viitorul premier (FOTO) Politică

Site-ul sputnik.ro, cunoscut pentru apropierea de Rusia și distribuirea de articole de propagandă și manipulare pro-ruse și anti-europene, a dedicat joi un material crizei politice din interiorul PSD care a dus la retragerea sprijinului acordat lui Sorin Grindeanu.

În acest material, jurnaliștii Sputnik fac un întreg elogiu la adresa ministrului pentru Afaceri Europene din guvernul Grideanu, Ana Birchall, pe care o numesc probabil varianta de prim-ministru. Elogiul lor se aseamănă odelor aduse pe vremurile comunismului tovarășului Ceaușescu.

"Din informațiile Sputnik, alegerea lui Liviu Dragnea s-ar îndrepta către Ana Birchall, fostul ministru al Afacerilor Europene în guvernul Grindeanu. Pe frumoasa politiciană o recomandă înalta pregătire profesională atât în drept cât și în economie-finanțe,experiența diplomatică, relațiile internaționale extreme de active, precum și o excelentă cunoaștere a limbii engleze.

Ana Birchall este o persoană cultă, distinsă, dar și extrem de ambițioasă, în același timp un excelent negociator, aceasta datorită anilor petrecuți la o importantă firmă de avocatură din New York, dar și experineței dobândite la MAE, la cabinetul premierului, în parlament sau ca ministru.

Cu alte cuvinte, nominalizarea Anei Birchall ar fi o adevărată lovitură pentru PSD, pentru că ar oferi României poate cel mai bine pregătit premier de la Adrian Năstase încoace. În plus, Ana Birchall ar face o figură deosebită și ar reprezenta România la un nivel foarte înalt pe plan internațional", sunt câteva fragmente din materialul celor de la Sputnik.

Pentru ca oda să fie completă, Sputnik ține să sublinieze și că Ana Birchall a fost pionier și premiantă la dansuri populare, ilustrând acest lucru cu o poză de pe Facebook acesteia.

Această atenție acordată de propaganda rusă pentru desemnarea noului premier și laudele aduse PSD-ului și Anei Birchall, sunt menite să atragă un semnal de alarmă privind apropriere dintre partid și ruși, mai ales că și Sorin Grindeanu a atras atenția de o relație ciudată Liviu Dragnea/Darius Vâlcov și Rusia. (Detalii AICI). 

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   propaganda,   Rusia,   premier,   comunism,   Sorin Grindeanu,   Liviu Dragnea