PSD: Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie și incompetență agresivă

PSD: Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie și incompetență agresivă
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie, incompetență agresivă și multă prostie consolidată”, au transmis social-democrații marți seară, după ce plenul Parlamentului a respins propunerea lor de înființare a unei comisii de anchetă privind datele pandemiei de coronavirus.

PSD i-a mai acuzat pe actualii guvernanți că politizează instituțiile statului și că nu au avut nicio viziune reformistă în elaborarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

PSD, critici la adresa PNL și USR

„Au promis transparență totală. Și au votat pentru blocarea comisiei parlamentare de anchetă privind decesele COVID-19.

Au promis depolitizare și competență. Și tocmai și-au numit un politruc ce promovează vrăjitoarele la șefia TVR. Asta după ce și-au împărțit pe algoritm spitalele și le populează cu șefi de prin firme de apartament și fundații-fantomă.

Au promis reforme și zeci de miliarde de euro bani europeni care pur și simplu le vor pica românilor din cer. Și acum sunt chemați pentru a patra oară la Bruxelles să-și refacă temele aproape compromise din lipsa oricărei viziuni reformiste.

Cu PNL și USR, România de azi înseamnă secretomanie, incompetență agresivă și multă prostie consolidată. Atât s-a putut!”, a transmis PSD, pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe