?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PSD: Iohannis nu înţelege nimic din economie. Singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete

PSD: Iohannis nu înţelege nimic din economie. Singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 18:26
Politică

Klaus Iohannis dovedește că nu pricepe nimic din economie și nu-l interesează decât bugetul serviciilor secrete, acuză PSD, după ce președintele a criticat dur proiectul de buget pe 2019, în special diminuarea sumelor alocate serviciilor secrete. (Detalii AICI)

PSD susține că în loc să fie dați bani pentru servicii, ca acestea să încheie protocoale ilegale, mai bine s-ar investi în sănătatea copiilor. Social-democrații mai afirmă că Iohannis nu ar trebui să critice alocarea subvențiilor pentru partide, deoarece el însuși a promulgat legea privind finanțarea partidelor. PSD mai notează că nu ar trebui să existe nemulțumiri privind bugetele pentru administrațiile locale, deoarece acestea, chiar dacă primesc atribuții în plus, iau și mai mulți bani. 

"IOHANNIS DOVEDEȘTE DIN NOU CĂ NU ÎNȚELEGE NIMIC DIN ECONOMIE ȘI CĂ SINGURA SA PREOCUPARE E BUGETUL SERVICIILOR SECRETE. Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale. Iar în loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România. Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat...mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale. De asemenea, deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale. Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale", transmite PSD, pe Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   psd,   klaus iohannis
 
 
 
Loading...