Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Oamenii chemați la mitingul PSD au primit instrucțiuni ce trebuie să facă. ''Ficare județ'' va avea ''pancarde''. Ca să fie clar, protestul începe la ''20.00 (opt seara)'' (FOTO)

Oamenii chemați la mitingul PSD au primit instrucțiuni ce trebuie să facă. ''Ficare județ'' va avea ''pancarde''. Ca să fie clar, protestul începe la ''20.00 (opt seara)'' (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 04 Iun 2018, 22:00
Oamenii chemați la mitingul PSD au primit instrucțiuni ce trebuie să facă. ''Ficare județ'' va avea ''pancarde''. Ca să fie clar, protestul începe la ''20.00 (opt seara)'' (FOTO) Politică

Social-democrații au stabilit, după mai bine de un an în care au tot ”amenințat”, că vor organiza un miting în București, pe 9 iunie. Deși au anunțat inițial un milion de oameni, PSD-iștii și-au mai temperat valul de optimism, dar susțin în continuare că va fi o manifestație de amploare.

Printre membrii de partid a și început să circule o pagină cu instrucțiuni pentru cei care vor merge la mitingul din Piața Victoriei.

Aceștia sunt informați că protestul va avea loc începând cu ora 20.00. Se și precizează între paranteze că este vorba despre ora 8 seara, de parcă n-ar fi suficient de clar.

Oamenilor li se transmite, în propoziții simple și câteva litere ”mâncate”, când trebuie să ajungă în București, cu ce să se îmbrace și unde anume să stea în Piața Victoriei, în funcție de județul din care provin. De asemenea, lor li se cere să vină cu ”pancarde”.

Citeşte mai multe despre:   PSD