Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PSD: "Sectorul 2, singurul sector unde pensiile «se majorează» cu 40%"

PSD: "Sectorul 2, singurul sector unde pensiile «se majorează» cu 40%"

Un articol de: Ramona Zaharia - 11 Sep 2020, 13:28
PSD: "Sectorul 2, singurul sector unde pensiile «se majorează» cu 40%" foto: Facebook Politică

Reprezentanții PSD susțin că Sectorul 2 din Capitală este „singurul sector unde pensiile se «majorează cu 40%»”, în condițiile în care, spun ei, „Guvernul PNL a făcut o mare nedreptate pensionarilor din România și, deși a fost votată în parlament, majorarea cu 40% a pensiilor a fost «tăiată» din pix de premierul Orban, ajungând la doar 14%. Practic o taiere de 26% din ceea ce li se cuvenea bătrânilor”.

„Din fericire pentru seniorii din sectorul 2, viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidat din partea Partidului Social Democrat la funcția de primar a găsit o soluție să le dea ceea meritau. La inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, în câteva zile, în zona Colentina, pe strada Cremenița, va fi inaugurată Piața Românilor. Această piață, care va avea produse tradiționale, românești, va oferii un discount de 26% tuturor pensionarilor. Fix cat a luat Guvernul Orban de la pensionari”, susțin social-democrații.

„«Piața Românilor» se va deschide pe 19 septembrie în cartierul Colentina, pe strada Cremenița. Va fi singura piață din București care comercializează doar produse tradiționale și va avea cele mai mici prețuri din sectorul 2. Pentru că #Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă și știm nevoile și problemele locuitorilor din sectorul 2, în Piața Românilor pensionarii vor avea o reducere de 26% la toate produsele. Prin această reducere vrem să compensăm diferența pe care Guvernul României a furat-o pensionarilor prin decizia nedreaptă de a majora pensiile cu doar 14%, față de cele 40 de procente promise. Mai mult, studenții care învață în sectorul 2 vor avea, de asemenea, o reducere de 15% la toate produsele cumpărate", a transmis candidatul Partidului Social Democrat prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

„Inițiativa sa face parte dintr-un program mai amplu de asistență socială pe care candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2 urmează să îl implementeze în momentul în care va ocupa fotoliul de primar”, au mai adăugat reprezentanții PSD.

 

Citeşte mai multe despre:   Dan Cristian Popescu