Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Aripa Grindeanu din PSD se îndepărtează de Liviu Dragnea: Ce spun aceştia despre o eventuală demisie a șefului de partid

Aripa Grindeanu din PSD se îndepărtează de Liviu Dragnea: Ce spun aceştia despre o eventuală demisie a șefului de partid

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2018, 13:57
Politică

Primarul din Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş, Sabin Bociu, a aprins spiritele în PSD după ce a afirmat că Dragnea trebuie să demisioneze în urma deciziei instanţei de a îl condamna în dosarul angajărilor fictive de la DGSAPC Teleorman. (Detalii AICI)

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a refuzat să îl critice pe primar pentru poziţia exprimată public, afirmând că astfel de declaraţii arată democraţia din partid.

“Încă o dată se demonstrează că partidul, PSD-ul, este un partid plin și democratic. Este dreptul dumnealui. Noi în cadrul partidului am avut un Comitet Executiv Județean, unde s-a analizat situația, ca de obicei, și s-a stabilit foarte clar o singură prioritate: unitatea în cadrul partidului, susținerea implementării mai departe a programului de guvernare și, bineînțeles, a proiectelor județene”, a afirmat Călin Dobra, conform mediafax.ro.

Întrebat dacă primarul din Jebel riscă să fie sancționat, președintele interimar al PSD Timiș a răspuns că “nu se discută asta”.

În schimb, secretarul general al PSD Timiș, Adrian Negoiță, i-a reamintim lui Sabin Bociu că a fost "disperat" în 2016 să îl primească pe Dragnea în Jebel.

“31.05.2016 - Președintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel. Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declarație în fața cetățenilor din localitate: «Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare...», a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu. În calitate de secretar executiv al PSD Timiș am o întrebare retorică: când a mințit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii și valori?”, a scris Adrian Negoiță, pe rețeaua de socializare.

Deputatul de Timiş Adrian Pau s-a poziţionat de asemenea de partea primarului Sabin Bociu criticându-i pe social-democraţii care l-au atacat.

"De ce-l acuzăm pe Sabin Bociu???

Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are. Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm", a scris deputatul pe Facebook.

Reamintim că PSD Timiş este filială condusă în trecut de Sorin Grideanu şi care l-a sprijinit pe acesta înainte de a fi demis din fruntea Guvernului prin moţiune de cenzură iniţiată chiar de Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   TImis,   PSD,   Liviu Dragnea
 
 
Loading...