Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică După oda cu accente grotești închinată premierului Dăncilă, Floriana Jucan (Q Magazine) primește 30.000 de euro de la baronul PSD Marian Oprișan

După oda cu accente grotești închinată premierului Dăncilă, Floriana Jucan (Q Magazine) primește 30.000 de euro de la baronul PSD Marian Oprișan

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 12:19
După oda cu accente grotești închinată premierului Dăncilă, Floriana Jucan (Q Magazine) primește 30.000 de euro de la baronul PSD Marian Oprișan Politică

Revista Q Magazine va primi circa 30.000 de euro de la Consiliul Județean Vrancea, condus de Marian Oprișan (PSD), pentru 250 de exemplare ale unui album de fotografii dedicat Centenarului.

Firma care produce albumul foto "Români de Centenar", Babilon Press SRL, este cea care editează și revista Q Magazine, fiind condusă de Floriana Jucan, informează Ziarul de Vrancea.

CJ Vrancea a plătit firmei Babilon Press SRL suma de 112.500 lei, plus TVA, pentru cele 250 de exemplare. Asta înseamnă că un singur exemplar costă 450 de lei, plus TVA.

Fiecare album va avea 240 de pagini cu fotografii reprezentative pentru România: peisaje, invenții, monumente istorice, tradiții, obiective turistice, personalități.

Floriana Jucan este o apropiată a PSD, de-a lungul timpului Q Magazine publicând mai multe articole elogioase la adresa unor lideri ai partidului.

Cel mai recent articol este o odă închinată premierului Viorica Dăncilă. Sub titlul ”Adevăruri nespuse despre Viorica Dăncilă. Şi trist, şi sincer”, o anume Nora Noapte nota că:

- Viorica Dăncilă nu este nici proastă, nici incultă, nici provincială, nici gafeură” ea este „pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca
- În acest univers aberant a picat Viorica Dăncilă. Un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală
- De multe ori poeții își recită mizerabil poeziile. Una este să scrii și alta să declami. Tocmai sensibilitatea, care umple de har scrisul în intimitate, lipsește de har lectura în public.
- Este exact ce s-a întâmplat cu doamna Dăncilă, neinspirat obligată de cutumele politicii dâmbovițene de vodevil, pentru care ea nu are nicio vină, să citească texte scrise într-o limbă care îi era străină.
- O muiere venită din țara mârlanilor a vorbit cu forța unui popor mândru de sine și a galvanizat în câteva minute sentimentele naționale ale tuturor românilor; cu excepția cozilor de topor sau a celor mândri doar de a fi slugă. Simplu, calm, liniștit.
- Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie.
 

Citeşte mai multe despre:   Marian Oprisan,   CJ Vrancea,   q magazine,   Floriana Jucan