Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică RA-APPS, despre renovările de la Vila Dante: „Nu s-a primit nicio solicitare privind acordarea unor drepturi foștilor șefi de stat”

RA-APPS, despre renovările de la Vila Dante: „Nu s-a primit nicio solicitare privind acordarea unor drepturi foștilor șefi de stat”

Un articol de: - 25 Iul 2012, 22:57
RA-APPS, despre renovările de la Vila Dante: „Nu s-a primit nicio solicitare privind acordarea unor drepturi foștilor șefi de stat” Politică

În urma declarațiilor premierului Victor Ponta, care îl acuza pe președintele Traian Băsescu de ordonarea unor renovări de peste 1 milion de euro la Vila Dante, B1 TV a intrat în posesia unui punct de vedere transmis de RA-APPS, în a cărui subordine se află imobilul.

Astfel, regia din subordinea Secretariatului general al Guvernului transmite că nu există nicio solicitare în acest sens.

„Până în prezent nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul să aibă destinația prevăzută de lege privind acordarea unor drepturi foștilor șefi de stat”, transmite RA-APPS, în documentul semnat de directorul general al Regiei, Georgian Gabriel Sandu.

Premierul Victor Ponta a luat mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

În replică, Traian Băsescu i-a transmis premierului că este un „mincinos” și solicita dovezi.

„Am un mare regret că am numit un mincinos ca premier al României. Nu am cerut nici o astfel de acțiune din partea RA-APPS.  Eu mai am vila Lac la dispoziție până în 2014 și nu am nicio legătură cu îmbunătățirile pe care RA-APPS le face în vilele pe care le deține. O minciună în plus pentru uz local și mai ales în campanie nu îi prinde rău. Am o rugăminte, pentru ca o astfel de renovare să-mi fie pusă în sarcină, trebuie să existe o solicitare a mea. Îl rog pe Ponta să prezinte o astfel de hârtie și dacă o prezintă, eu îi rog pe români să mă destituie duminică”, a spus Băsescu. (Detalii AICI)

RA-APPS infirmă renovări cerute de Băsescu la Vila Dante
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu