Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: A reînviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

Radu Banciu: A reînviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

Un articol de: - 13 Noi 2014, 23:51
Radu Banciu: A reînviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, joi seară, la B1 TV, despre reapariția lui Crin Antonescu pe scena publică, aproape de finalul campaniei prezidențiale.

„Să-i dăm cuvântul marelui absent al acestei finale prezidențiale, care ne bântuise sufletele luni de zile. Marele dispărut, Crin Antonescu. Atât Ponta, cât și Iohannis l-au învins pe Căcărău. Fiecare s-a debarasat de el, prin metodele proprii. Azi e în spatele cămarei și nu mai vorbește nimeni despre el. Păcat, a fost marele absent și regretat al acestor două fade dezbateri prezidențiale, între doi proști care ne-au umplut spațiul public cu baliverne. Antonescu este unul dintre oamenii care vorbesc cel mai bine din politica românească, dacă nu, cel mai bun”, a spus Banciu.

„Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el. El dormea ziua, dar seara, la talk-show-uri, era prezent și viu, era brici”, a mai spus jurnalistul.

Antonescu a declarat, joi, că ziua de 16 noiembrie „nu va fi o duminică veselă”. El a comentat că finala prezidențială este de departe cea mai slabă din câte a avut România.

Fostul lider PNL a mai spus că va explica după ce se vor termina alegerile de ce nu a avut nicio ieșire în această campanie prezidențială.

Banciu: A reapărut Antonescu, marele regret al acestei finale prezidențiale

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Crin Antonescu