Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: Cu tupeul maxim al oricărui idiot din țara asta, Voiculescu îi dă în judecată pe cei care l-au condamnat (VIDEO)

Radu Banciu: Cu tupeul maxim al oricărui idiot din țara asta, Voiculescu îi dă în judecată pe cei care l-au condamnat (VIDEO)

Un articol de: - 30 Sep 2014, 23:52
Radu Banciu: Cu tupeul maxim al oricărui idiot din țara asta, Voiculescu îi dă în judecată pe cei care l-au condamnat (VIDEO) Politică

Jurnalistul Radu Banciu comentează plângerea penală depusă de Dan Voiculescu împotriva judecătorilor din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan şi Mihai Mihalcea, pentru săvârşirea infracţiunii de represiune nedreaptă.

„Zicea Dan Voiculescu că nu are nimic în pușcărie, decât Radio Romantic. Dar iată că a mai postat ceva pe blog, cam suspect scrie el din pușcărie așa de des. Cu tupeul maxim al oricărui idiot din țara asta, Voiculescu îi dă în judecată pe cei care l-au condamnat. Asta arată din nou că cu cât ești mai vinovat, cu atât te răstești mai tare. Prin această plângere penală, el doar urmărește să se mai victimezeze puțin”, spune Radu Banciu.

Dan Voiculescu mai scrie că nu poate lăsa ca tot ceea ce a realizat în viaţă, prin muncă cinstită, să fie umbrit de o mare nedreptate.

„Ce minciună sfruntată, fabricată râzând, nu pentru munca cinstită face el asta, sunt convins că a mai tăiat și el o salată pe acasă, a mai înființat un post de radio, a mai dat de mâncare la câini pe străzi, el este condamnat pentru faptul că a prejudiciat statul cu 60 de milioane de euro. Asta e altceva, așa că lăsați povestea cu Băsescu”, a completat jurnalistul.

Banciu: Voiculescu îi dă în judecată pe cei care l-au condamnatCiteşte mai multe despre:   voiculescu ,   Radu Banciu