Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidențială: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toată materia. Iohannis zici că nici n-are consilieri (VIDEO)

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidențială: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toată materia. Iohannis zici că nici n-are consilieri (VIDEO)

Un articol de: - 12 Noi 2014, 23:44
Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidențială: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toată materia. Iohannis zici că nici n-are consilieri (VIDEO) Politică

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seară, a doua dezbatere prezidențială între Ponta și Iohannis, afirmând că față de confruntarea anterioară, „este cea mai bine moderată discuție din istoria televiziunilor din România din 90 până azi”, „cu cea mai evidentă echidistanță”.

„A fost o discuție care pune capăt acestei serii de dezbateri, mi se pare inutilă o altă dezbatere. Sunt chinuitoare pentru telespectatori. Fiecare încearcă să îl atace pe celălalt. Mi se pare prea mult să-i mai vedem o dată pe cei doi. Nu trebuie să ții cu cel care vorbește mai mult. Mie mi s-a părut Ponta net superior, și știți cât de mult sunt amic cu domnul Ponta. Niciunul nu este îmbrăcat în haina de președinte, deocamdată”, a spus jurnalistul.

„Ponta a părut exact ca tocilarul acela care a studiat toată materia. Învățase tot. N-a avut nicio problemă în a-și domina adversarul care venise totalmente nepregătit. Dar această prezentare s-ar putea să-l avantajeze pe Iohannis, el practic a tăcut în ambele chestiuni. Ce mi se pare slab aici, nu e prezența lui Ponta, că e bună pe post, munca enormă din spatele a clanului PSD. Acolo mi se pare problema, acolo poate pierde Ponta, nu pe prestațiile televizate. El aici își face treaba. În spatele candidatului Ponta este o muncă mârșavă, odioasă, halucinantă. Servilismul, aroganța, aproape apetența spre criminalitatea socială, absolut toate forțele băgate la maxim, pe când la Iohannis este un vid. Parcă nici n-ar avea consilieri. Nu sunt oameni proști, dar ei nu își expun trăirile, ei le gândesc pe interior”, a comentat Banciu.

Banciu comentează a doua dezbatere prezidențială

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Victor Ponta