Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, după ce se încaieră, după ce se urăsc și se dușmănesc, fac alianțe (VIDEO)

Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, după ce se încaieră, după ce se urăsc și se dușmănesc, fac alianțe (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iul 2016, 23:56
Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, după ce se încaieră, după ce se urăsc și se dușmănesc, fac alianțe (VIDEO) Politică

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre fuziunea PMP-UNPR.

Ne face o deosebită plăcere să vorbim despre Traian Băsescu, pentru că este un om aflat în actualitate. Fuziunea dintre el și fostul UNPR e pe ordinea zilei. Să vedem cum consideră fostul șef al statului că s-a realizat această absorbție.

"Din punct de vedere al distribuției politice, suntem două partide echilibrate. UNPR-ul vine cu o zestre foarte bună din punct de vedere al infrastructurii. Ei sunt foarte buni la acest capitol, noi nu prea- am făcut întâlniri în diferite parcuri, în diferite apartamente, pe la unul, pe la altul pe acasă”, a spus Băsescu. Întrebarea e, domnule președinte, dacă ați fost și pe la doamna Udrea. În fine...

UNPR e un partid de trădători” - e o afirmație care circulă în spațiul online. Băsescu a negat că ar fi spus asta vreodată, dar a explicat că și dacă ar fi făcut această afirmație, nu ar fi fost nicio problemă, pentru că în politică totul este posibil. Evident, nea Traian Băsescu nici nu s-a ascuns. Știe cine este UNPR-ul, știm și noi cine e este UNPR-ul. Ei își trăgeau seva din fostul PPDD, o rușine de politică, dar faci alianță cu oricine atât timp cât ești mic și amărât. Sigur, dacă alții nu au reușit să-i acapareze pe cei din UNPR, au reușit cei din PMP.

Sper că sunteți mulțumiți, dragi tovarăși, nu numai cei care ne priviți, dar și jurnaliștii. Toată lumea pentru că, deși știu că ați fost văduviți de marile cioace electorale între primul și al doilea tur la alegerile locale, pentru că nu a mai avut loc al doilea tur, ei bine, vedeți cum se fac alianțele? Pentru că asta ar fi fost și atunci. Dacă asta vă place și considerați că e democratic, foarte bine. Le aveți acum. Deci partidele, după ce se încaieră, după ce se urăsc, se dușmănesc, fac alianțe.

"În politică se pot spune foarte multe lucruri - dacă aș ține cont de tot ce mi s-a spus mie, în mod categoric nu aș mai face politică.  Așa că nu o sa țină nimeni cont de istoria disputelor”, a zis nea Traian. E ca la fotbal, bineînțeles: nu mai contează maniera de joc odată trecuți niște ani.

”Eu am avut o politică de afirmații reținute față de acest partid" - adică i-a înjurat moderat, precizând că nu se pune deocamdată problema unei alianțe cu liberalii”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, după ce se încaieră, după ce se urăsc și se dușmănesc, fac alianțe

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   fuziune,   PMP,   UNPR,   partide