Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu, despre schimbarea datei Congresului PSD: Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? Așa de mult timp aveți la dispoziție? (VIDEO)

Radu Banciu, despre schimbarea datei Congresului PSD: Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? Așa de mult timp aveți la dispoziție? (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2015, 20:50
Radu Banciu, despre schimbarea datei Congresului PSD: Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? Așa de mult timp aveți la dispoziție? (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre faptul că în Comitetul Executiv de luni al PSD s-a decis ca președintele partidului să fie ales pe 11 octombrie, iar Congresul să aibă loc pe 18 octombrie.

”Pe asta n-am înțeles-o cu Congresul PSD. S-a stabilit ca scrutinul pentru președinte să fie pentru 11 octombrie, când va fi ales Liviu Dragnea președinte deplin, iar Congresul pe 18 octombrie. Mereu m-am întrebat cum de niște oameni atât de mediocri, cum sunt politicienii, au ”reușit” să-și facă din viața lor atât de simplă și de lamentabilă, o birocrație atât de mare. Nu mai poți să vorbești cu un om politioc, el nu te trimite decât la evenimente anterioare: «Nu am discutat subiectul în partid, o să discutăm la Congres. Să vedem la Comitetul Executiv...»”, a comentat Radu Banciu.

”Sunt o sumedenie de tâmpenii din astea din care omul nu înțelege nimic. Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? De asta noi nu am înțeles de ce trebuie să fie defalcat. Ce contează, faceți-le pe toate într-o zi! Așa de mult timp aveți la dispoziție? Vă reamintesc că trece clepsidra aia peste noi, cu toții, se fac 26 de ani și rezultatele voastre sunt zero”, a mai spus Banciu.

Radu Banciu, despre Congresul PSD


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD,   congres