Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: Ion Iliescu este un șobolan politic, un om care a îngropat România prin ceea ce a făcut și ce n-a făcut

Radu Banciu: Ion Iliescu este un șobolan politic, un om care a îngropat România prin ceea ce a făcut și ce n-a făcut

Un articol de: - 17 Ian 2013, 23:34
Politică

Jurnalistul Radu Banciu a explicat joi, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" difuzată de B1 TV, de ce Ion Iliescu nu poate fi iertat pentru ce a făcut el pentru România.

Ion Iliescu este un om batjocorit și blestemat de presă, tocmai pentru că nu a făcut nimic pentru România, nu pentru vârsta lui. Nu-și bate nimeni joc de un om de 85 de ani, ci de faptul că Ion Iliescu este un om care s-a făcut de râs, el nu-și merită poziția, trebuia să se retragă de mult la vârsta lui”, spune Radu Banciu.

Jurnalistul argumentează că vârsta înaintată a politicianului nu îl scuză pe acesta de incompetențele pe care le-a demonstrat în perioada de după Revoluție, așa cum nici o fată de 11 ani care face sex și rămâne gravidă nu poate fi scuzată pentru că este prea tânără.

Omul Ion Iliescu este un personaj sinistru, un om care și-a bătut joc de această țară. Nu pot să-l laud pentu că are o vârstă. El a trăit ca un șobolan după Revoluție. Este un șobolan politic, un om care a îngropat România prin ceea ce a făcut și prin ceea ce n-a făcut. Nu este un personaj de care să vorbești frumos. Nu înseamnă că dacă ai 150 de ani ți-ai ispășit toate păcatele, poate fi un defect la fel de mare la fel ca în cazul unei fete de 11 ani care face sex și rămâne gravidă”, adaugă jurnalistul.

Radu Banciu îl denumește pe președintele de onoare al PSD „călăul națiunii române moderne”.

Ion Iliescu a fost un nesimțit, a demonstrat că habar n-are să facă politică, n-a avut niciodată simțul măsurii, n-a făcut nimic în această țară. Să aud de el cât mai puțin, unul care și-a demonstrat incompetența. Este călăul națiunii române moderne. Este înfiorător, vorba lui Ion Cristoiu, el și acasă vorbește în fața oglinzii tot în limbaj de lemn”, completează Radu Banciu.

Embed:Citeşte mai multe despre:   ion iliescu,   revolutie,   Ion Iliescu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...