Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: Oprescu tinde către statutul de cel mai mare șpăgar. Cred că ar da orice numai să aibă cu adevărat niște boli incurabile și să scape de arest (VIDEO)

Radu Banciu: Oprescu tinde către statutul de cel mai mare șpăgar. Cred că ar da orice numai să aibă cu adevărat niște boli incurabile și să scape de arest (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2015, 21:18
Radu Banciu: Oprescu tinde către statutul de cel mai mare șpăgar. Cred că ar da orice numai să aibă cu adevărat niște boli incurabile și să scape de arest (VIDEO) Foto: B1 TV Politică
Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Sorin Oprescu, mai precis despre informația conform căreia acesta a fost transportat la Spitalul Fundeni pentru a i se face o serie de investigații medicale.

”Oprescu a ajuns la spital, de data aceasta la faimosul Spital Fundeni. În general, de Fundeni nu scapă nimeni, știți cum se spune. Medicii din cadrul MAI au fost până la urmă de acord ca primarul să părăsească arestul pentru două zile de concediu sau de învoire. Pentru 48 de ore stă și el într-un pat ca tot omul. După lupte seculare, avocații ar fi reușit să-i găsească un nodul la plămân, un posibil nodul la plămân, care, de asemenea, ar putea să fie un posibil început de cancer. Își caută ăștia cu lumânarea soluțiile. Oprescu cred că ar da orice numai să aibă cu adevărat niște boli din astea incurabile și să poată să iasă din arest. Un om cu o demnitate mai puțină nu am întâlnit în viața mea.

Cel mai mare șpăgar pe care l-a produs vreodată societatea românească - către titlul ăsta tinde Sorin Oprescu. Știți că, deocamdată, nu i-a fost atribuit oficial, dar la cum merg lucrurile acolo ne îndreptăm. E de o lipsă de demnitate uluitoare. Câte tertipuri.... Nu există zi de la Dumnezeu să nu încerce să scape de arestul ăsta. Aflăm cum își face el injecțiile, cum se doftoricește el, cum stau ăia și nu-l lasă nici să sufle acolo la cabinetul medical de la arest.

Reprezentanții poliției au mai precizat că primarul va fi dus sub escortă la spital. Va sta așadar cu polițiștii în camera respectivă sau cu ei la ușă. Știți că el are tot felul de semne, cum a făcut atunci în dubă cu șoferul ăla. Evident că așa va face și cu medicii de la Fundeni. Deci tot felul de gesturi cu nara, cu buzele. Ăștia sunt mafioții societății. Sorin Oprescu e, în orice caz, unul dintre ei”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Oprescu, unul din mafioții societății

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Sorin Oprescu,   arest,   coruptie,   spital