Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potența lui, ci dintr-o eroare. Bine că am scăpat de el și ne bucurăm că și noi am militat ca specimenul ăsta s-o șteargă cât mai repede (VIDEO)

Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potența lui, ci dintr-o eroare. Bine că am scăpat de el și ne bucurăm că și noi am militat ca specimenul ăsta s-o șteargă cât mai repede (VIDEO)

Un articol de: - 11 Iul 2016, 23:54
Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potența lui, ci dintr-o eroare. Bine că am scăpat de el și ne bucurăm că și noi am militat ca specimenul ăsta s-o șteargă cât mai repede (VIDEO) Politică

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg după ce a avut o idilă cu Oana Zăvoranu, care a anunțat că demisionează din funcția de viceprimar al Capitalei ca urmare a campaniei mediatice declanșată împotriva sa.

”Presiunea a fost mare și a cedat. Când ai atâtea titluri, universități, un CV impresionant, probabil fals, că nu poți să ai cu fața asta atâtea studii ....  Am zis de la început că mirosea îngrozitor. Nu poți veni cu un pomelnic de titluri când tu ești un banal om de afaceri.

El n-a ajuns acolo pe potența lui, pe caracterul lui - ca să mă exprim în domeniul lui -, ci dintr-o eroare. Ăștia din partid cum să aducă un asemenea personaj? Ce să facă ăsta? E uluitor!

Gălăgia și scandalul, bineînțeles, l-au constrâns să plece. E și Tudy ăsta un subiect, dar bine că am scăpat de el și ne bucurăm că și noi am militat ca specimenul ăsta s-o șteargă cât mai repede. Este o rușine, evident, pe fața partidului care l-a susținut”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potența lui, ci dintr-o eroare

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   demisie