Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Firea, potrivită să candideze la prezidențiale? Zamfir: A condus Capitala! Sigur, spre faliment, dar a condus-o! / Buzăianu: Oamenii sunt extrem de încântați și produc tot felul de imagini emoționante... (VIDEO)

Firea, potrivită să candideze la prezidențiale? Zamfir: A condus Capitala! Sigur, spre faliment, dar a condus-o! / Buzăianu: Oamenii sunt extrem de încântați și produc tot felul de imagini emoționante... (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Iun 2019, 22:01
Politică

În viziunea lui Traian Băsescu, PSD ar trebui să meargă la prezidențiale cu o femeie în jur de 45 de ani, care să fie reușită profesional, blonduță și atrăgătoare.

Dar cin' să fie, cin' să fie?

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au venit cu o teorie:

Buzăianu: Se gândea la Gabriela Firea! 
Zamfir: Dacă nici o femeie care a înființat 22 de companii nu e femeie de afaceri, atunci cine e?

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Gabriela Firea a ajuns subiect de ironii și glume pe rețelele sociale, după ce a publicat pe  Facebook o fotografie din vacanţă. Subiectul a fost comentat, în acest context, și de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, în emisiunea ”Bună, România!”, difuzată pe B1 TV.

Buzăianu: Sunt niște imagini cu doamna Firea care circulă pe Facebook. Oamenii sunt extrem de încântați de doamna Firea, motiv pentru care și produc tot felul de imagini emoționante...


Zamfir: Doar 47 de ani are doamna Firea!
Buzăianu: E o vârstă la care e și tânără, dar are și experiență...


Zamfir: A condus Capitala! Sigur, spre faliment, dar a condus-o! Mulți edili mai puțini experimentați s-ar fi gândit să facă ceva cu canalizările, dar nu! Varianta de geniu e să o îmbrățișezi și să transformi acest handicap într-un avantaj. „V-am făcut Aqua Land în tot orașul, nu vă place? Poate ați încercat să prindeți o cameră la Bâlea Lac, la hotelul de gheață. N-ați reușit, dar eu v-am făcut hotel de gheață în fiecare apartament iarna! Te bucuri de hotelul de gheață în intimitatea propriei case!”. Dacă cineva poate falimenta țara asta, cred că doamna Firea măcar e singura care a demonstrat, că așa, din gură, mulți pot falimenta!
 

Citeşte mai multe despre:   radu buzaianu,   razvan zamfir,   gabriela firea
 
 
 
Loading...