Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputatul "Mitralieră", discurs halucinant antieuropean: Leagănul civilizației noastre este mult peste civilizația voastră/ Când Brăncuşi făcea statui, curțile regale făceau orgii (VIDEO)

Deputatul "Mitralieră", discurs halucinant antieuropean: Leagănul civilizației noastre este mult peste civilizația voastră/ Când Brăncuşi făcea statui, curțile regale făceau orgii (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2018, 19:05
Deputatul "Mitralieră", discurs halucinant antieuropean: Leagănul civilizației noastre este mult peste civilizația voastră/ Când Brăncuşi făcea statui, curțile regale făceau orgii (VIDEO) Politică

Un nou derapaj incredibil din rândul PSD la adresa Uniunii Europene! Supărat pe raportul MCV căt şi pe faptul că Parlamentul European a adoptat o rezoluţie împotriva României în care critică atacul dat de coaliţie la adresa justiţiei, deputatul "mitralieră" Cătălin Rădulescu a lansat un atac halucinant la adresa Europei.

”Leagănul civilizației noastre este mult peste civilizația voastra, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe...nu mai dăm exemple...când, probabil Brancuşi făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe...nu comparați istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte țări”, a spus Rădulescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video: Realitatea.net

Acesta a revenit şi la tema preferată a coaliţiei PSD-ALDE atunci când este criticată pentru abuzurile comise, cea a independenţei României în faţa Europei, uitând că România a fost cea care a vrut în Uniunea Europeană şi care s-a obligat prin tratat să respecte anumite obligaţii.

”Dacă vreți să vă comportați în felul ăsta...românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi...din contra românii sunt demni, sunt educați sunt mai deștepți ca mulți dintre străini”, a mai spus cel poreclit ”deputatul mitralieră”.

Acesta a cerut un front comun împotriva Germaniei și Franței. 

”Trebuie făcut front comun, toate țările ce se simt nedreptățite, Spania, Ugaria, Cehia, Polonia să facă front comun și să arate câtorva țărișoare, Germania, Franța și să le arate că majoritatea în UE e alta, nu patru țări fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania să arăți că sunteti perfecti, fa-ți și tu DNA și ANI la tine în țară, vrei tu Franta să ne ceri noua să schimbăm legile cum vrei tu sau să schimbăm procurorii, faceți si voi la fel. Atâta timp cât în țările voastre vă comportați intr-un fel, acceptați corupții și nouă ne daț lecții...”, a mai spus Rădulescu.Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

"Mitralieră" nu este primul care recurge la un discurs eurosceptic privind Uniunea Europeană în ultimele două zile. Afirmaţii anti-europene au fost făcute şi de premierul Viorica Dăncilă, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sau Florin Iordache.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Catalin Radulescu,   Uniunea Europeana