Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raed Arafat, despre interzicerea deplasărilor în afara localităților cu rate de infectare ridicate: "Acest lucru nu a trecut în Comitetul Național" (VIDEO)

Raed Arafat, despre interzicerea deplasărilor în afara localităților cu rate de infectare ridicate: "Acest lucru nu a trecut în Comitetul Național" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 25 Mar 2021, 20:41
Raed Arafat, despre interzicerea deplasărilor în afara localităților cu rate de infectare ridicate: "Acest lucru nu a trecut în Comitetul Național" (VIDEO) Foto. Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi seara că, în acest moment, nu se pune problema ca deplasările în afara localităților să fie interzise dacă vorbim de o rată de infectare crescută:

“Acest lucru nu a trecut în comitetul național, nu este nimic de ascuns, și știu că la unele posturi de televiziune a fost menționat că exită atfel de punct. În urma discuțiilor, nu se aplică în acest moment, încă și nu intră în discuție să fie interdicție de ieșire din localitate.

Deci sunt doar măsurile pe care vi le-am zis, la ora 20 intră interdicția de circulație, cu excepția celor care au excepții legale, prevăzute în Hotărârea de Guvern iar pentru magazine până în ora 18.  În weekend, adică vineri, sâmbătă, duminică, dacă avem o incidență pete 4 la mia, iar pe toată săptămâna, dacă incidența depășește 7,8 la mie.

Mâine se publică Hotărârea în Monitorul Oficial iar localitățile urmează să aplice ceste reguli”, a declarat Raed Arafat.