Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan, declarații după ce a votat: „Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie doar pentru ca oamenii aflați la decizie îi puteau manipula mai ușor”

Raluca Turcan, declarații după ce a votat: „Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie doar pentru ca oamenii aflați la decizie îi puteau manipula mai ușor”

Un articol de: Maria Zărnescu - 27 Sep 2020, 09:31
Raluca Turcan, declarații după ce a votat: „Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie doar pentru ca oamenii aflați la decizie îi puteau manipula mai ușor” Politică

Vicepremierul Raluca Turcan a fost duminică, la alegerile locale din 2020.  După ce a votat, Raluca Turcan a precizat că în România există comunități sărace, pe care oamenii aflați la putere le-ar fi putu manipula mai ușor.

Mai mult decât atât, vicepremierul susține că România nu își mai poate permite experiențe:

„Am votat încercând să ofer Sibiului și județului oamenii potriviți pentru un parcurs european și cât mai prosper pentru fiecare locuitor. Sunt oamenii potrivitți pentru Sibiul viitorului. Uitându-mă în țară îmi dau seama că nu ne mai permitem experiențe. Sunt comunități întregi care au fost ținute în sărăcie doar pentru ca oamenii aflați la decizie îi puteau manipula mai ușor. Acolo trebuie făcuta o schimbare. Extistă o diferență uriață între comunitățile din Romînia și cei care au fost ținuti în săracie să înțeleagă că se poate aducând oameni buni la decizie, să creeze condiții mai bune și să crească calitatea vieții”, a declarat Raluca Turcan, după ce ieșit din secția de vot, potrivit Știripesurse.ro.

Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan