Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan: Irinei şi Monici au devenit modele în societatea românească

Raluca Turcan: Irinei şi Monici au devenit modele în societatea românească

Un articol de: - 02 Apr 2011, 18:15
Raluca Turcan: Irinei şi Monici au devenit modele în societatea românească Foto: evz.ro Politică

Prezentă sâmbătă la o şedinţă a tinerilor din PDL, deputatul Raluca Turcan a declarat că în societatea românească, „Irinei şi Monici au devenit modele” de urmat, fapt pe care partidul democrat-liberal încearcă să îl schimbe.

Deputatul PDL a declarat că doreşte „o Românie care nu este aşa cum este prezentată astăzi la unele televiziuni de ştiri. Nu este România în care oamenii se îmbulzesc la cozi, nu este România în care avem Irinei şi Monici, care au devenit modele în societatea românescă”, a afirmat Turcan, citată de Mediafax.

Raluca Turcan a adăgat că tinerii din PDL trebuie să îşi găsească un model pe care să îl urmeze, dându-l drept exemplu pe preşedintele Traian Băsescu, politician care nu a pierdut nicio competiţie electorală.

"Mă gândeam la Traian Băsescu, care este omul şi liderul politic care nu a pierdut nicio competiţie electorală oricât de dificilă ar fi părut ea. Eu cred că putem să ne găsim astfel de modele şi să demonstrăm că în PDL sunt oameni care pot deveni modele pentru tineri, nu aşa cum se întâmplă la alte partide”.

 Deputatul PDL a criticat opoziţia, care, spune e, “a schimbat basca lui Iliescu pe bereta lui Che Guevara”, atacându-l pe liderul PSD Victor Ponta că şi l-a ales drept model pe Che Guevara.

“Uitaţi-vă la adversarii noştri. Îl avem pe Victor Ponta, mare preşedinte de partid, ce model şi-a luat domnul Victor Ponta : Che Guevara. Practic ce-a făcut? A schimbat basca lui Iliescu cu bereta lui Che Guevara", a afirmat Raluca Turcan.

Deputatul şi-a exprimat speranţa ca în sală să existe un viitor Traian Băsescu, adică un tânăr democrat-liberal care să ajungă preşedinte al României.

"Este momentul în care dumneavostră trebuie să ieşiţi şi să spuneţi că vrem o altfel de Românie. Vrem o Românie în care să nu mai fie o mentalitate de asistat, o Românie în care să ne luăm soarta în mâini şi dacă suntem muncitori şi perseverenţi putem să ne construim un viitor, vrem o Românie care nu este aşa cum este prezentată astăzi la unele televiziuni de ştiri. Nu este România în care oamenii se îmbulzesc la cozi, nu este România în care avem Irinei şi Monici, care au devenit modele în societatea românescă. Este momentul în care dumneavoastră să spuneţi că România, prin ceea ce a făcut Guvernul Boc în această perioadă, a devenit o ţară care merită să fie respectată şi s-au pus bazele solide prin guvernarea prim-ministrului şi a Guvernului Boc, a devenit o ţară care are instituţii pregătite să încurajeze performanţa şi competenţa", a mai arătat Turcan.

Raluca Turcan a participat la o şedinţă a Organizaţiei de Tineret a PDL, desfăşurată la Palatul Parlamentului în prezenţa premierul Emil Boc şi a europarlamentarului Elena Băsescu.

Raluca Turcan, la şedinţa de tineret a PDL


Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan,   PDL,   deputat pdl,   Traian Basescu,   PSD,   Victor Ponta,   Ion Iliescu