Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CĂMĂTĂRIE politică

Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CĂMĂTĂRIE politică

Un articol de: - 11 Iun 2017, 15:37
Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CĂMĂTĂRIE politică Foto. Evz Politică

Faptul că Liviu Dragnea a cerut demisiile în alb ale premierului și miniștrilor este un act de cămătărie politică, a susținut Raluca Turcan, președintele interimar al PNL.

Reacția vine în contextul în care șeful PSD a declarat că toți membrii guvernului, atât premierul cât și miniștrii, și-au depus demisiile în alb în momentul în care și-au primit mandetele. Totuși, a precizat atunci Dragnea, nu se va folosi de aceste demisi în alb și, de altfel, nici nu știe pe unde sunt.

”Totuși, cred că nu trebuie trecut cu vederea un fapt de o gravitate excepțională. Să iei demisia în alb primului ministru al guvernului României și întregului guvern, votați de Parlament, este nu doar o încălcare flagrantă a democrației ci un act de cămătărie politică. În ce altă țară membră a Uniunii Europene șeful de partid ia ostatic un guvern întreg asupra căruia exercită un șantaj permanent? Ar trebui să indice dl. Dragnea în ce țări mai există o asemenea situație. E un model al stângii europene sau dl. Dragnea s-a inspirat din filmul La Piovra? Cui a mai luat astfel de jurăminte de supunere domnul Dragnea? Comisarului european Corina Crețu, euparlamentarilor PSD? Ar trebui să știm toate aceste lucruri. În mod normal, un astfel de comportament ar trebui să ducă la excluderea PSD din Partidul Socialist European”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea