Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan: Sunteți guvernul incompetent aservit lui Liviu Dragnea. Cel puțin doi miniștri ar trebuie să se afle acum în același loc cu stăpânul acestei guvernări (VIDEO)

Raluca Turcan: Sunteți guvernul incompetent aservit lui Liviu Dragnea. Cel puțin doi miniștri ar trebuie să se afle acum în același loc cu stăpânul acestei guvernări (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 18 Iun 2019, 15:57
Raluca Turcan: Sunteți guvernul incompetent aservit lui Liviu Dragnea. Cel puțin doi miniștri ar trebuie să se afle acum în același loc cu stăpânul acestei guvernări (VIDEO) Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Politică

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a acuzat Guvernul, în cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură, că este în continuare aservit lui Liviu Dragnea. De la tribuna Parlamentului, aceasta a susținut că cel puțin doi membri ai guvernului ar trebui să se afle în același loc cu fostul lider al PSD. 

”Tot ceea ce am spus de doi ani de zile, anume că guvernați «pentru infractori, împotriva românilor într-o neștiință înfiorătoare» v-au confirmat-o și oamenii la vot în 26 mai. V-au spus-o verde-n față cu ocazia Referendumului!

Cine neagă votul oamenilor neagă însăși democrația!

În 26 mai, oamenii au dat un vot clar împotriva persoanei care a asigurat patronajul guvernului Dăncilă, persoana care a decis personal componența acestui guvern care l-a servit și îl servește. 

De asemenea, oamenii au dat un vot clar împotriva ticăloșiilor PSD și ALDE ridicate la nivel de politică de stat, împotriva gazării oamenilor în Piața Victoriei, împotriva parolelor de acces la intrarea în orașe, ca la Târgoviște, împotriva ridicării de oameni de pe stradă ca la Topoloveni, împotriva umilirii românilor în fața ambasadelor și consulatelor din toată Europa.

A fost un vot împotriva corupției politice, împotriva incompetenței și împotriva acțiunilor de poliție politică derulate de guvernul Dăncilă.

Nu încercați să vă derobați de responsabilitate. Să vă prezentați drept un guvern apretat care n-are nicio treabă cu ce s-a întâmplat până acum. Sunteți guvernul incompetent și nedemocratic aservit lui Liviu Dragnea și cel puțin doi membri ai guvernului ar trebuie să se afle acum în același loc cu stăpânul acestei guvernări.

A fost, de asemenea, un vot împotriva minciunilor pe care continuați să le vehiculați cu obrăznicie: că prețurile au scăzut, că facturile sunt mai mici, că autostrăzile sunt gata, că școlile sunt toate după standarde europene.

E limpede că votul la referendum a fost și pentru a opri o politica profund incompetentă și falimentară pentru România a guvernului Dăncilă”, a declarat Raluca TurcanAu adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan,   PNL,   Liviu Dragnea