Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan, politicianul care nu știa câți ani are și confunda HD cu Hunedoara, noua șefă a PNL (VIDEO)

Raluca Turcan, politicianul care nu știa câți ani are și confunda HD cu Hunedoara, noua șefă a PNL (VIDEO)

Un articol de: - 13 Dec 2016, 14:26
Politică

Liberalii și-au ales, marți, președintele interimar. Raluca Turcan a fost desemnată de colegi să o înlocuiască pe demisionara Alina Gorghiu, până la Convenția Națională, când vor alege un nou președinte.

Turcan s-a remarcat de-a lungul timpului prin două gafe majore.

Prima  avut loc în toamana anului 2009, când Turcan, invitată într-o emisiune la o televiziune de știri, nu a știut câți ani are.

"Efectiv am uitat câți ani am. Am 32 de ani, într-adevar, nu 28", a declarat deputatul PD-L de atunci.

Raluca Turcan, politcianul care nu știa câți ani are și confunda HD cu Hunedoara, noua șefă a PNL

Cea de-a doua gafă a actualei șefe PNL ar fi legată de sintagma HD, scrie inpolitics.ro.

Potrivit sursei citate, ea a confundat High-Definition cu Hunedoara.

Turcan a negat această gafă, declarând că "pretinsa ştire este o minciună şi o invenţie care confirmă standardele foarte scăzute ale site-ului www.inpolitics.ro, cunoscut prin difuzarea de intoxicări, ştiri la comandă, invenţii sau zvonuri fără legătură cu realitatea. Şi tot o minciună e dialogul purtat între Alexandru Sassu şi mine, fiindcă Alexandru Sassu nu a participat la întâlnirea evocată (dar evident că e mai simplu să inventezi decât să cauţi un subiect real). Nu exisă nici măcar un singur caz în care vreun membru al comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor, eu sau altcineva, să fi făcut vreodată o asemenea confuzie."

Turcan este liderul filialei Sibiu a PNL, iar dintre liberali a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare. 

 

Alina Gorghiu și-a prezentat luni demisia din funcția de președinte al PNL din cauza eșecului partidului la scrutinul de pa 11 decembrie. (Detalii AICI)

 
Alina Gorghiu și-a prezentat luni demisia din funcția de președinte al PNL din cauza eșecului partidului la scrutinul de pa 11 decembrie. (Detalii AICI)


"Pretinsa ştire este o minciună şi o invenţie care confirmă standardele foarte scăzute ale site-ului www.inpolitics.ro, cunoscut prin difuzarea de intoxicări, ştiri la comandă, invenţii sau zvonuri fără legătură cu realitatea. Şi tot o minciună e dialogul purtat între Alexandru Sassu şi mine, fiindcă Alexandru Sassu nu a participat la întâlnirea evocată (dar evident că e mai simplu să inventezi decât să cauţi un subiect real). Nu exisă nici măcar un singur caz în care vreun membru al comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor, eu sau altcineva, să fi făcut vreodată o asemenea confuzie."

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/bucuresti/update-raluca-turcan-e-minciuna-nu-facut-confuzie-1_50bde9837c42d5a663cfd425/index.html
Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan