Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre campania de vaccinare: Faptul că avem Biserica drept partener e un lucru îmbucurător. Societatea românească e tradițională, noi nu suntem neoprogresiști, noi nu suntem fără Dumnezeu (VIDEO)

Rareș Bogdan, despre campania de vaccinare: Faptul că avem Biserica drept partener e un lucru îmbucurător. Societatea românească e tradițională, noi nu suntem neoprogresiști, noi nu suntem fără Dumnezeu (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 21 Apr 2021, 23:24
Rareș Bogdan, despre campania de vaccinare: Faptul că avem Biserica drept partener e un lucru îmbucurător. Societatea românească e tradițională, noi nu suntem neoprogresiști, noi nu suntem fără Dumnezeu (VIDEO) Foto: Rareș Bogdan / Facebook Politică

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, s-a arătat încrezător că ritmul de vaccinare anti-COVID-19 va crește acum că președintele Klaus Iohannis și Guvernul Cîțu și-au făcut din culte un partener. 

 

Rareș Bogdan, despre implicarea Bisericii în campania de vaccinare anti-COVID

 

„Anul trecut, Guvernul a intrat în conflict cu Biserica si celelalte culte. Acum, Florin Cîțu și Klaus Iohannis au înțeles foarte bine că nu se va putea merge mai departe - și mă bucur că s-a întâmplat asta - decât într-un parteneriat asumat cu un actor social extrem de important, care influențează 10 - 12 milioane de persoane îsn mod direct.

Faptul că avem acest actor social pe care premierul l-a luat în parteneriat, faptul că au avut loc întâlniri și s-a ajuns la concluzia că inclusiv slujbele de Paște se vor ține în biserică și se vor transmite în afară, tocmai din dialogul permanent cu biserica, e un lucru îmbucurător.

Societatea românească e una tradițională, noi nu suntem neoprogresiști, noi nu suntem fără Dumnezeu, noi nu ne putem uita tradițiile, istoria, Sfânta Biserică, Sfânta Credință. Faptul că Guvernul și Președintele au înțeles acest lucru pe mine mă bucură și nu pot decât să-l aplaud”, a declarat Rareș Bogdan, în emisiune ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Bogdan a mai spus că unii dintre cei care refuză vaccinarea probabil au fost afectați de scandalul AstraZeneca (izbucnit „probabil din cauza costului mult mai mic al vaccinului AstraZeneca în raport cu celelalte vaccinuri”) și de cel care a vizat recent serul dezvoltat de Johnson & Johnson.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

„UE a trecut azi de 30 de milioane de persoane vaccinate dintr-un total de 450 de milioane, din care supuse vaccinării până în 360 de milioane, adică populație adultă. Deci avem sub 10%  populație vaccinată”, a mai declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.