Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan, după cazul de politizare din Mureș: „Vom lua o decizie extrem de dură” / „Propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici” / Ce speră de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO)

Rareș Bogdan, după cazul de politizare din Mureș: „Vom lua o decizie extrem de dură” / „Propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici” / Ce speră de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Noi 2020, 20:15
Rareș Bogdan, după cazul de politizare din Mureș: „Vom lua o decizie extrem de dură” / „Propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici” / Ce speră de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO) foto: Facebook @ Rares Bogdan Politică

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a vorbit, vineri seară, în direct pe B1 TV, despre cazul semnalat de jurnaliștii de la Recorder privind un inginer care a ajuns director la Apele Române Mureș în urma unui concurs, dar apoi a fost înlocuit cu un liberal fără experiență în domeniu. „Am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica”, a anunțat Rareș Bogdan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rareș Bogdan, după cazul de politizare din Mureș, în direct pe B1 TV

 

„Eu vă asigur că nici Președintele României, nici premierul nu au știut de acest caz și în niciun caz nu încurajează așa ceva. Ba mai mult, am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica – o să o facă la momentul oportun Președintele sau purtătorul de cuvânt, dar cert este că propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici. Pentru că – domnul Cristian Diaconescu (n.r. – prezent și el prin conexiune video în aceeași emisiune) știe foarte bine, noi am dezbătut de nenumărate ori în studiourile de televiziune, nu m-am schimbat nici eu, nici alții, nici domnia sa – dacă vom continua cu astfel de chestiuni, nu vom putea schimba România”, a declarat Rareș Bogdan.

Ce speră Rareș Bogdan de la un eventual guvern PNL - PMP - USR

 

Liberalul își dorește ca un eventual guvern format din PNL, PMP și USR „să poată cu o majoritate stabilă, de peste 65% în Parlament, să poată să vină cu o atitudine extrem de fermă de construcție, de modernizare, de reformare, în care clientelismul să nu își mai aibă loc, în care numirile strict pe linie de partid să nu mai aibă loc, în care depolitizarea – cel puțin în ceea ce privește sistemul de sănătate și învățământul – să aibă loc în realitate, nu doar pe hârtie”.

„România intră într-o nouă eră de pe data de 7 decembrie. Este o eră în care acești 83 de miliarde de euro negociați de președintele Iohannis intră într-un adevărat Plan Marshall pentru România. Eu sper ca Guvernul – constituirea noului parlament să fie extrem de rapidă și Guvernul, un guvern PNL - PMP și, sigur, USR să poată cu o majoritate stabilă, de peste 65% în Parlament, să poată să vină cu o atitudine extrem de fermă de construcție, de modernizare, de reformare, în care clientelismul să nu își mai aibă loc, în care numirile strict pe linie de partid să nu mai aibă loc, în care depolitizarea – cel puțin în ceea ce privește sistemul de sănătate și învățământul – să aibă loc în realitate, nu doar pe hârtie. Voi milita pentru asta și sunt foarte încântat că domnul Cristian Diaconescu se întoarce practic în Parlament și, sper eu mai mult decât atât, nu doar în Parlament, pentru a putea ca împreună cu mine, cu mulți oameni de bună credință să putem să facem această schimbare. Ce vă pot spune este că Președintele României susține întru totul și știe ce s-a întâmplat în cei 30 de ani, și nu mai susține, și nici nu va mai permite ca astfel de lucruri să se mai întâmple”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Rares Bogdan