Rareș Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei (VIDEO)

Rareș Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei (VIDEO)

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, crede că deputatul Eugen Nicolicea nu are șanse să ajungă ministru al Justiției.

”Domnul Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei. Șansa ca eu să ajung președintele Chinei e mai mare decât ca Eugen Nicolicea să ajungă la ministerul Justiției.

Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai rușinoși bolșevici, la al șaselea sau al șaptelea mandat în Parlament, un personaj de un grobianism înfiorător, de un tupeu inimaginabil. (…)

Eu cred că asta este sfidarea supremă a domnului Dragnea la adresa sistemului de justiție din România. Să-l propui pe Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției echivalează cu tupeul de a pune să joace fotbal în echipa națională a României un om ajuns la 70 de ani”, a declarat Rareș Bogdan.

Tudorel Toader și-a înaintat, joi, demisia din funcția de ministru al Justiției și a menționat că își va exercita atribuțiile până la numirea unui nou titular al portofoliului.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Tudorel Toader. PSD l-a propus în locul acestuia pe deputatul Eugen Nicolicea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe