Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan: Implicarea Armatei în campania de vaccinare a fost decisivă. Aici a fost ideea foarte bună pe care președintele Iohannis a avut-o / DSP-urile ani în șir au funcționat deficitar, s-au politizat (VIDEO)

Rareș Bogdan: Implicarea Armatei în campania de vaccinare a fost decisivă. Aici a fost ideea foarte bună pe care președintele Iohannis a avut-o / DSP-urile ani în șir au funcționat deficitar, s-au politizat (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 25 Apr 2021, 22:07
Rareș Bogdan: Implicarea Armatei în campania de vaccinare a fost decisivă. Aici a fost ideea foarte bună pe care președintele Iohannis a avut-o / DSP-urile ani în șir au funcționat deficitar, s-au politizat (VIDEO) Politică

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a lăudat, duminică, implicarea Armatei în campania de vaccinare anti-COVID-19. Bogdan a avut cuvinte de apreciere și pentru președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a venit cu ideea ca Armata să-și aducă propria contribuție în acest efort. 

În schimb, europarlamentarul s-a arătat nemulțumit de activitatea Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP), despre care a spus că nu dau randament pentru că ani în șir au fost politizate, iar acum nu sunt conectate la indicatorii de performanță ai instituțiilor similare din străinătate.

Declarațiile au fost făcute în emisiunea ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rareș Bogdan laudă eforturile Armatei în campania de vaccinare anti-COVID

 

„Implicarea Armatei a fost decisivă. Aici a fost ideea foarte bună pe care președintele Iohannis a avut-o de a implica Armata, o instituție cu credibilitate mare în rândul populației. Armata a asigurat practic infrastructură, alături de MInisterul Sănătății. 

Din păcate, DSP-urile ani în șir au funcționat deficitar, s-au politizat și noi cerem DSP-urilor de un an să funcționeze la capacitățile la care funcționează instituții care s-au racordat la instituții europene sau la nivel mondial. 

Armata e racordată la normele NATO, la tot ce înseamnă performanță în raport cu alte armate, deci nu sunt multe instituții care au această capacitate. DSP-urile în niciun caz. S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Deciazia a fost o chestiune salutară, inteligentă. N-am fost singurii, și Austria a apelat la Armată”, a declarat Rareș Bogdan, în emisiunea ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.