Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan, la 5 ani de la Colectiv: Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru

Rareș Bogdan, la 5 ani de la Colectiv: Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru

Un articol de: Irina Mina - 30 Oct 2020, 21:20
Rareș Bogdan, la 5 ani de la Colectiv: Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru Politică

Rareș Bogdan a transmis, la 5 ani de la tragedia Colectiv, un mesaj în memoria victimelor, menționând că ”ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru”.

El a scris pe pagina sa de Facebook că ”suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii”.

”5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc. Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide! Dumnezeu să ne ajute!”, a afirmat Rareș Bogdan.

Omagiu pentru victimele de la Colectiv. Fotografii și candele pe scările Curții de Apel București

Amintim că victimele incendiului din clubul bucureştean Colectiv au fost comemorate, vineri seară, în cadrul unui eveniment organizat pe treptele Curții de Apel din Capitală.

Românii au așezat pe scările Palatului de Justiție din Capitală fotografii cu cele 65 de victime care au murit, în urmă cu cinci ani, în incendiul din Clubul Colectiv. În dreptul fiecărei poze a fost aprinsă câte o candelă.

De asemenea, sute de voluntari au organizat un lanț uman între sediul Curții de Apel și clădirea unde a funcționat clubul Colectiv. Fiecare participant a ținut în mână câte o candelă, în amintirea celor peste 60 de victime.

Cei mai mulți dintre cei care au ales să ia parte la acest eveniment au fost tineri. Oamenii s-au așezat la o distanță de aproximativ patru metri unul de celălalt, pe traseul Splaiul Unirii, Piață Unirii, Strada Bucur.

Citeşte mai multe despre:   Rares Bogdan,   Colectiv