Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan (PNL): Există buni administratori, oameni dedicați cetățenilor, și mai sunt și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc (VIDEO)

Rareș Bogdan (PNL): Există buni administratori, oameni dedicați cetățenilor, și mai sunt și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Mai 2019, 19:39
Politică

În timp ce unii lideri politici sunt buni administratori, dedicați cetățenilor, alții vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric, în necunoaștere, iar de vină nu sunt cei conduși, ci cei care conduc, a declarat Rareș Bogdan. Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a susținut că, în vreme ce liberalii au dezvoltat, cu fonduri europene, orașele pe care le conduc, social-democrații au ținut în sărăcie comunitățile lor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Mai avem foarte puțin până trebuie să demonstrăm că România nu e a lor, că România s-a trezit, că România e Europa, că românii sunt înainte de orice europeni. 

Azi nu trebuie să le mai spunem celor care vor să vadă Europa că trebuie să meargă până la Budapesta, Viena sau Munchen. Vreți să vedeți Europa, ce se întâmplă acolo și unde fondurile europene sunt atrase și oamenii sunt dedicați comunităților lor? Faceți un efort și veniți să vedeți Oradea, Timișoara, Aradul, Clujul, Suceava sau Sinaia. Veți vedea că se poate!

Românii sunt la fel, nu sunt români buni sau români răi. Există, însă, buni administratori, buni oameni dedicați, cu știință, cărora nu le e frică să atragă bani europeni și care se dedică cetățenilor și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric, în necunoaștere. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc aceste comunități.

În timp ce Bolojan, la Oradea, a adus 500 de milioane de euro, la Alexandria, în 12 ani, au adus un milion de euro. În timp ce Boc și Tișe au adus un miliarde de euro la Cluj, în Brăila, anul trecut, PSD a adus 2.000 de euro”, a declarat Rareș Bogdan.
 

Citeşte mai multe despre:   PNL