Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre intenția declarată a PSD de a impozita pensiile speciale: Nu le e rușine? Cum să le tăiați, că voi le-ați dat! PSD a dat pensii speciale și liftierelor din Parlament (VIDEO)

Rareș Bogdan, despre intenția declarată a PSD de a impozita pensiile speciale: Nu le e rușine? Cum să le tăiați, că voi le-ați dat! PSD a dat pensii speciale și liftierelor din Parlament (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 19 Iul 2019, 22:16
Politică

Intenția declarată a PSD de a impozita pensiile speciale e, de fapt, o măsură populistă care nu va păcăli pe nimeni, consideră Rareș Bogdan. Europarlamentarul PNL atrage atenția că tocmai PSD a avut grijă să arunce cu pensii speciale în stânga și-n dreapta, așa că acum nu poate spune că nu e vinovat de nedreptatea ce li se face restului pensionarilor. Bogdan a insistat că în calculul pensiilor trebuie ținut cont de principiul contributivității. 

Liberalul a făcut referire și la un recent sondaj, care a arătat că românii vor, într-o proporție covârșitoare, să se renunțe la pensiile speciale, iar oamenii care refuză să muncească să fie lăsați fără ajutoarele sociale. 

”Nu le e rușine? După ce ei le-au dat, după ce noi am anunțat în campanie că în 30 de zile de la preluarea guvernării vom tăia aceste pensii, vin strict cu o valență populistă, nenorocită, ca să încerce să-i prostească pe români. Cum să le tăiați, că voi le-ați dat! Au dat de trei ori pensii speciale parlamentarilor, au dat și liftirelor din Parlament, au dat Curții de Conturi, Consiliului Concurenței. De ce? De ce nu se merge pe contributivitate? Asta vor și primarii, și magistrații, și piloții, și militarii. Pe contributivitate, pentru că nu se poate să faci calcule diferite”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Liberalul a insistat că românii nu se mai lasă păcăliți, așa că încercările PSD de a-și mai curăța imaginea vor fi sortite eșecului.

”Eu vreau să le dau pensii speciale minerilor, profesorilor, că fără educație această țară se prăbușește. De asta suntem idioți, pentru că nu mai mergem la scoală, pentru că profesorii nu primesc suficienți bani să se dedice exclusiv unor categorii de copii uitate. Așa, și medicul ar trebui să aibă.

Toți cei care au pensii speciale nu au venituri mici, credeți-mă. 

91% dintre români, în ultimul sondaj, spun fără pensii speciale, toată lumea să primească pensie pe baza contributivității, și fără ajutoare sociale pentru cei care refuză să muncească. Suntem o rușine! Dacă refuzi un loc de muncă și stai la cârciumă și refuzi un loc de muncă, nu mai ai de ce să primești ajutor social. 
PSD trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a făcut. Mereu am știut că cei care guvernează din PSD sunt hoți. Niciodată nu am crezut, chiar și acest partid toxic, că va ajunge să promoveze proștii”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.
 

Citeşte mai multe despre:   rares bogdan,   pnl,   psd
 
 
 
Loading...