Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fiul lui Ion Raţiu, atac la Pavelescu de la PNŢCD pentru susţinerea mitingului PSD: "Cum îndrăzneşte să-l invoce pe tatăl meu pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă?"

Fiul lui Ion Raţiu, atac la Pavelescu de la PNŢCD pentru susţinerea mitingului PSD: "Cum îndrăzneşte să-l invoce pe tatăl meu pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă?"

Un articol de: B1.ro - 10 Iun 2018, 17:01
Politică

PNŢCD este prins în mijlocului unui nou scandal după ce actualul preşedintele Aurelian Pavelescu a susţinut mitingul PSD prin numele partidului şi chiar că a spus că acest sprijin nu a fost doar al partidului din prezent, ci şi al înaintaşilor, menţionându-i, printre alţii, pe Iuliu Maniu, Corneliu Coposu şi Ion Raţiu. 

La aceste afirmaţii a reacţionat imediat foarte dur, fiul lui Ion Raţiu, Nicolae, care care a condamnat folosirea numelui tatălui său pentru interesele lui Pavelescu.

„Cum îndrăzneşte domnul Pavelescu să-l invoce pe tatăl meu, Ion Raţiu, pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă?”, a scris Nicolae Raţiu după mesajul lui Pavelescu.

Raţiu a spus că Pavelescu nu cunoaşte principiul separaţiei puterilor într-un stat democratic şi că nu este cu nimic mai bun decât cei care încearcă să se sustragă legii pentru a scăpa de pedepsele pentru infracţiunile pe care le-au făcut.

„Afirmaţia cum că tatăl meu, Ion Raţiu, ar fi susţinut propunerile lui Liviu Dragnea şi Tăriceanu privind legea şi justiţia este o totală aberaţie. Domnul Pavelescu clar nu înţelege principiul separaţiei puterilor într-o societate democratică. Cum îndrăzneşte domnul Pavelescu să-l invoce pe tatăl meu, Ion Raţiu, pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă? Nu este cu nimic mai bun decât liderii PSD şi ALDE, care nu se vor opri de la nimic pentru a se sustrage justiţiei pentru infracţiunile lor”, a scris Nicolae Raţiu.

De altfel, reamintim şi că în comentarii numeroase persoane au condamnat mesajul lui Pavelescu şi au cerut acestuia să nu mai folosească niciodată numele PNŢCD. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Ion Ratiu,   PNTCD,   Aurelian Pavelescu
 
 
 
Loading...