Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Răzvan Cuc: OUG nu interzice Uber să funcționeze pe piață. Eu îi sfătuiesc pe șoferii care au luat amenzi joi să conteste în instanță (VIDEO)

Răzvan Cuc: OUG nu interzice Uber să funcționeze pe piață. Eu îi sfătuiesc pe șoferii care au luat amenzi joi să conteste în instanță (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Mai 2019, 18:46
Politică

Ordonanța de Urgență ce modifică Legea taximetriei, intrată în vigoare joi, nu interzice Uber, ci-și propune să combată pirateria, susține Răzvan Cuc. Ministrul Transporturilor i-a sfătuit pe șoferii care au fost amendați joi să conteste amenzile.

”Ce am reglementat noi până în acest moment nu interzice Uber să funcționeze pe piață. E un subiect folosit de unii în campanie doar pentru a veni și ei cu un subiect în presă, pentru că alte lucruri nu au făcut, după cum vedeți, și acum i-a apucat pe toți grija de legislație, în condițiile în care ei nu au fost în stare să reglementeze ei. Problema acestor platforme e de cinci ani. Alții nu au făcut nimic, noi de o lună lucrăm în programul de OUG.

Ieri, la ora 14.00, m-am întâlnit cu reprezentanții Uber, Clever și Bold, au venit cu sugestii la proiectul de OUG și e normal să ținem cont. Am stabilit ca săptămâna viitoare să avem altă întâlnire pentru a integra aceste observații, deci se lucrează și reglementăm și acest domeniu.

Nu s-a interzis Uber, ci am dat o OUG care vine să combată pirateria. Eu știam că piraterie e când transporți persoane și nu declari sumele pe care le încasezi. Uber nu sunt pirați”, a declarat Răzvan Cuc.

Întrebat ce ar trebui atunci să facă șoferii care joi au fost amendați pornind de la această OUG, ministrul a răspuns: ”eu îi sfătuiesc pe șoferii care au luat amenzi azi să conteste în instanță. Și eu am fost amendat de poliție și am contestat când am considerat că mi s-a făcut o nedreptate”.

”Nu există un act normativ care să obstrucționeze Clever, Uber”, a insistat Răzvan Cuc.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Razvan Cuc,   Uber,   clever_1,   Bolt
 
Loading...