Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Război intern în ALDE. Tăriceanu a făcut mai multe decapitări: Meleșcanu și cei trei deputați propusi miniștri de Dăncilă, excluși din partid

Război intern în ALDE. Tăriceanu a făcut mai multe decapitări: Meleșcanu și cei trei deputați propusi miniștri de Dăncilă, excluși din partid

Un articol de: B1.ro - 13 Sep 2019, 17:53
Foto: Facebook / Călin Popescu Tăriceanu Politică

ALDE a decis în ședința de vineri excluderea lui Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid.

Biroul Politic Executiv al ALDE, întrunit astăzi, 13 septembrie, a luat act de pierderea calităţii de membru ALDE pentru următorii: Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, în baza prevederilor art. 14, alin 2, lit. c din Statutul ALDE care prevede :

„Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea la sau susţinerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepţia partidului sau partidelor cu care ALDE se află în alianţă politică sau electorală”.

 Biroul Politic Executiv al ALDE a constatat că domnul Teodor Meleşcanu, doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, precum şi domnii Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu au acceptat să participe la discuţii de negociere cu PSD în vederea ocupării de funcţii la nivelul Senatului României, respectiv Guvernului României, discuţii în urma cărora au acceptat funcţiile propuse.

În acest fel au încălcat Hotărârea Delegaţiei Permanente Naţionale ALDE din data de 26 august 2019, votată cu o majoritate covârşitoare de 83 de voturi pentru şi 2 abţineri, şi Hotărârea Biroului Politic Central din data de 3 septembrie 2019.

Ca urmare, secretariatul general ALDE va proceda la radierea din baza de date centrală a ALDE a doamnei Graţiela Leocadia Gavrilescu şi a domnilor Teodor Meleşcanu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu", transmite ALDE într-un comunicat

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

De asemenea, s-a decis ca liderii de filiale excluși deja din ALDE să fie înlocuiți.

„Propunere pentru numirea dl. Milici Ovidiu în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Suceava, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea doamnei Mihaela Ștefan în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Dolj, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Propunere pentru numirea lui Anton Anton în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Vâlcea, conform art 75 litera n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea dl Toma Petcu în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Prahova, conform art 75 lit n din Statutul ALDE.

Mircea Minea președinte interimar al filialei ALDE Ilfov

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Norica Nicolai în funcția de președinte interimar al organizației de femei OFLDE”.

Citeşte mai multe despre:   ALDE
 
 
 
Loading...