Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Războiul rece Iohannis-Tăriceanu continuă! Ipoteză-șoc: Președintele ALDE se pregătește pentru prezidențiale (VIDEO)

Războiul rece Iohannis-Tăriceanu continuă! Ipoteză-șoc: Președintele ALDE se pregătește pentru prezidențiale (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Aug 2016, 08:15
Războiul rece Iohannis-Tăriceanu continuă! Ipoteză-șoc: Președintele ALDE se pregătește pentru prezidențiale (VIDEO) Politică

Între Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu s-a declanșat un război al orgoliilor, susţine jurnalistul Stelian Tănase. Acesta a făcut o analiză a relaţiei politice dintre cei doi şi a lansat o ipoteză-şoc. În opinia lui Tănase, o problemă pentru Iohannis o constituie amenințarea pe care o reprezintă Tăriceanu. Nu acum în 2016, la parlamentare, ci în 2019 la prezidențiale, avertizează jurnalistul, potrivit B1 TV.

Între Iohannis şi Tăriceanu s-a declanșat un război al orgoliilor iar competitia orgoliilor se va transforma într-una politică, susţine jurnalistul Stelian Tănase pe blogul său.

Într-un articol intitulat "Războiul rece Iohannis-Tăriceanu continuă", jurnalistul trece în revistă mişcările politice ale celor doi.

Războiul rece Iohannis-Tăriceanu continuă! Ipoteză-șoc: Președintele ALDE se pregătește pentru prezidențiale

"Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu nu se înghit. Sunt multe motive. Întâi nu se suportă temperamental petnru că sunt asemănători - flegmatici, leneși, înceți. Ambii suferă de complexe de superioritate. Pntru ei chestiunea cine e cel mai tare din parcare e decisivă în ce privește relațiile dintre doi oameni", a precizat jurnalistul.

Mai mult, acesta lansează şi o teorie.

"Întrebarea între cei doi rămâne - cine este cel mai grozav!? Cine ia aplauzele!? Cine e mai popular, mai credibil!? Cine stă mai bine în sondaje !? Cine are mai multă putere!? Cuiul în talpa lui Iohannis îl constituie amenințarea pe care o reprezintă Tăriceanu. Nu acum în 2016, la parlamentare, ci în 2019 la prezidențiale. Tăriceanu visează și lucrează să ajungă la Cotroceni la finalul carierei sale. Asta nu o poate face decât dacă îl scoate pe Iohannis de acolo și nu am impresia că se va lasă ușor dus de acolo", a adăugat Tănase.

Se plimba prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A fugit. Ajuns acasă, a căutat pe net și a aflat ce i s-a întâmplat: "Nu voi mai călca acolo!"

Citeşte mai multe despre:   calin popescu tariceanu_3,   Klaus Iohannis,   Stelian Tanase,   prezidentiale