Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Reacții după prima dezbatere prezidențială. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a câştigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

Reacții după prima dezbatere prezidențială. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a câştigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Noi 2014, 13:17
Reacții după prima dezbatere prezidențială. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a câştigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO) Politică

Reacţiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis continuă să apară. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl vede învingător pe Victor Ponta, care "nu a pierdut, deci a câştigat", dar a remarcat că prezidenţiabilul ACL a afişat o atitudine superioară. Pe de altă parte, ziaristul Ion Cristoiu este de părere că întâlnirea dintre cei doi nu a produs vreun câştigător, ci un perdant: poporul român.

”A avut de la bun început, domnul Iohannis, o contradicţie, internă în prezenţa sa. Domnul Iohannis este omul lucrului bine făcut, nu? Asta spun toate panourile. Păi cum atunci, omul lucrului bine făcut. Nu vine pregătit cu nişte documente, cu nişte cifre, vine cu mâna pe telefonul mobil şi atât.”, a comentat Cristian Tudor Popescu

Pe de altă parte, tot Cristian Tudor Popescu spune că, prin postură, Iohannis a reuşit să se impună în faţa contracandidatul său, Victor Ponta. ”Klaus Iohannis a reuşit să demoleze campaniile josnice ale PSD-ului legate de vânzători de copii, trafic de organe, neamţ, neortodox. Se poate spune că Victor Ponta nu a pierdut, deci a câştigat. Pentru că nu el are de recuperat procente, ci Klaus Iohannis. ”

Pe de altă parte, jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că dezbaterea dintre cei doi candidaţi s-a încheiat fără învingători.

”Nu cred că putem vorbi de un câştigător, putem vorbi de un perdant şi acesta este electoratul, deoarece nu a asistat la acea sărbătoare care până la urmă e confruntarea dintre cei doi.
A fost un dezastru pentru ideea de confruntări postdecembriste între doi candidaţi. Domnul Klaus Iohannis care s-a decis cu o oră înainte de emisiune să se ducă la această dezbatere. Era normal, era de aşteptat ca totul să fie o improvizaţie şi din partea lui Klaus Iohannis, nu a lui Ponta, care era pregătit pentru confruntare.”, a declarat Ion Cristoiu.

Reacții după prima dezbatere a candidaților la prezidențiale


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Victor Ponta,   CTP,   Ion Cristoiu